Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה אני מתלבט לגבי רכישת שברולט אימפאלה.

לפי מה שקראתי בפורום הצריכה הממוצעת שלה בתוך העיר נעה בסביבות 7 ק"מ לליטר (לדגם בעל מנוע 3800 סמ"ק).

אשמח את תתנו חוות דעתכם על הרכב מנסיונכם.

אמינות? תקלות? טיפולים?

ביטוח? טסט?

תצרוכת דלק?

האם יש סיבה מדוע המחיר שלה כל-כך נמוך יחסית לרכב יוקרה (דגמי 2005 מוצעים למכירה סביב ה 50000)?

ובאופן כללי, האם כדאי?

תודה מראש

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

שלום זוהר

אני לא אכתוב את כל מה שכתבתי כבר שוב, פשוט תקרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385515

הכל דיי תופס לגבי דגם ה 3800, רק עדיף באמת שתיקח שנת 2005 בגלל ששם כבר בטוח האטם סעפת יניקה מהסוג שהוחלף והוא עמיד. בכללי ה 3800 מפנקת יותר, חימום במושבים, ריפודי עור (לא בטוח שבכולם), סאנרוף, ג'אנטים, אם תמצא אחת עם צבע אחיד בלי הפסים השחורים אז היא פשוט יפייפיה ככה לדעתי (במיוחד בלבן).

לגבי צריכת דלק שוב תקרא מה שכתבתי ואני מודד מדוייק אבל יכול מאוד להיות ש 1/7 מתאים יותר למה שכל השאר אומרים, אולי גם אצלי יש צריכה גבוהה מהנורמה בתוך העיר.

למה זולה ככה? כי אנשים בארץ מעדיפים לנהוג על מאזדה\טויוטה\הונדה\Whatever... פשוט לא מעריכים ואתה יודע מה? טוב שככה. אתה מקבל הרבה אוטו בכלום כסף. פשוט תמצא אחת ששמרו עליה ולא חסר, רוב האנשים שמחזיקים נוסעים עליהן רגוע ולא הרבה מידי ככה שק"מ בד"כ נמוך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

באמת אין מה להוסיף חוץ ממה שיוניסי רשם בצורה מצויינת,רק לגביי הצריכת דלק,אציין שוב שהיא סבירה לחלוטין ביחס לנפח כך שאין סיבה לדאגה בנושא.

פורסם

:roll:

מצחיק שבדיוק היום מישהו פתח על זה דיון.

אתמול עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.. היום באתי הביתה וישר ישבתי לכתוב את ההודעה.. איזה צירוף מקרים.

בכל אופן, יופי של תשובה מקיפה. אני אעביר את שאר השאלות שלי לדיון השני.

תודה

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

• תוכן חדש...