Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה3 או לאון 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם , אבא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן אוטו ואחי מתלבט בין מאזדה 3 שנת 2008 מנוע 2000 לבין סיאט לאון 1.2 tsi ידנית חדשה מהחברה.

אני יודע שההשוואה היא לא טובה ולא נכונה אבל זה מה שהוא רוצה השאלה היא כמה באמת המאזדה שווה לא מבחינת כסף אלא מבחינת נהיגה . והאם המנוע 2000 הוא מתכון לצריכת דלק מוגזמת? אחי רוב היום בעיר נסיעות לחברים שלו.

מה הייתם לוקחים אתם?

פורסם

לאון 1.2 TSI

אוטו מגניב, מעוצב פי 1000 מהמאזדה, מנוע פנינה, ואם הוא בא חדש יש גם שקט נפשי

נמאס מכל המאזדה 3 ליסינג אפורות ומעוכות בכל פינה

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם רוב הנסיעות בעיר אני חושב שהלאון תהיה אופציה טובה יותר ,הן מבחינת דלק והן מבחינת חניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי הלאון נראת מאוד פשוטה מבפנים. אפילו המאזדות נראות יותר מעניינות מבפנים.

מבחוץ היא יפה כמובן.

למי שזה איכפת לו, לשים לב.

פורסם

לפי דעתי הלאון עדיפה בהרבה על המאזדה, חווית נהיגה מעולה, גיר ידני, מנוע מהטובים ביותר בשוק, צריכת דלק עדיפה פי כמה וכמה על המאזדה, רכב חדש לעומת 2008, אני לא מבין, יש פה בכלל התלבטות?!

פורסם

אני כבר 700KM עם הלאון (משפחתי מעוצב שקורץ לצעירים :wink:) ונהנה מכל רגע.

הרכב מרווח לטעמי, ולטעם חבריי ללימודים (רכב מאסף :lol:).

למרות שעדיין בהרצה, מרגישים שלא חסר לו כח למרות הנפח הפיצפון.

עושה עד עכשיו כליטר ל-12ק"מ. מסלול נסיעה של כ-50 ק"מ ביום, כאשר רובו פקק אחד גדול (מעכו דרך הקריות ועליות הטכניון בחיפה).

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

• תוכן חדש...