Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים בשעה טובה לאחר שמכרתי את המאזדה שלי אני עומד לקבל את הייטי החדשה בגל מקרה לאחר שיטוט בחברות הביטוח הובהר לי ע"י חברת הביטוח הנוכחית שלי שאני אצטרך אימובילייזר מקורי ומערכת עלוקה , ובכן מישהו יודע לפי סוג הרכב או חברת הביטוח שלי ביטוח ישיר איזה בדיוק סוג עלוקה .

כמו כן מי שכבר רכש את הרכב הזה איזה מיגון בדיוק הוא מגיע

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

מה זאת אומרת איזה סוג של עלוקה?

העלוקה היא אותה עלוקה, פשוט המיקום משתנה. בד''כ ברכבים פרטיים שמים אותה על האימובילייזר או על מחשב הרכב. בכלי צמה שמים אותה על הגיר או המשאבת דלק.

אני הייתי מחפש חברת ביטוח שלא דורשת עלוקה. סתם חרטא של ניתוק וברגע שיש תקלה לך תחפש מי יעזור לך להניע את הרכב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...