Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים, אני בטוח שכבר שאלו את זה בעבר, אבל אני לא מצאתי אשכול כזה.

רציתם לשאול את דעתם לגבי כמה מכוניות ליסינג מהעבודה, אשמח אם תדרגו 2-3 מכוניות ותסבירו למה לדעתכם המכונית שבחרתם במקום הראשון היא הטובה ביותר.

אני רק אקדים ואומר, שאני צריך רכב שיהיה לו בגז' מרווח יחסית, ושיהיה מקום לרגליים במושבים האחוריים, ומן הסתם אני אשמח שכשאני אלחץ על דוושת הגז, אני באמת ארגיש שהאוטו "סוחב". (זה נשמע כמו תיאור למכונית "האידאלית" :] )

כרגע אני בעל I30, ואני דיי מרוצה ממנה, מבחינת כוח ומבחינת מרווח בסלון - אין מה לדבר, הבעייתיות זה שהבגז' שלה קצת קטן.

המכוניות:

I30-CW 1.6

LANCER 1.5

COROLLA 1.6 לא רובוטית

FOCUS 1.6

MAZDA 3 1.6

תודה מראש! :]

פורסם

אלה האופציות היחידות? בדוק אופציה לקיה פורטה, גם תרגיש מעט נמרצת יותר ופחות "עסוקה" ורועשת מהיונדאי שלך, תא המטען גדול יותר והמרווח מאחור עדיף בעיקר באיזור הכתפיים. אני אישית עברתי מ-I30 לפורטה ועוד מהדגם עם ה-4 הילוכים ואני מאוד מרוצה. הרכבים דיי דומים למעט הגה ממש חסר תחושה בקיה ועוד בהשוואה לזה שביונדאי שהוא לא מבריק לעצמו. לבנות שלי חסר הסאנרוף אבל לי נוח עם משענת היד והשקט בתא הנוסעים, חבר אמר שהוא ניסה את דגם ה-4 הילוכים ובסוף קיבל מה-6 והרכב שקט ונעים יותר בשיוט.

הקורולה נשמעת מתאימה לדרישות אבל נמכרת בישראל עם איבזור בטיחותי חסר ותא הנוסעים קצת קודר, בדוק האם מתאימה לך.

המאזדה לא מרווחת וגם לא מאוד זריזה אבל נוחה ונחמדה לנהיגה.

היונדאי היא מה שאתה מכיר עם מושב אחורי מרווח הרבה יותר ובגאז' נוח וגדול.

לאנסר מאוד נוחה ומרווחת, תא נוסעים מעט פלסטיקי ובידוד לא מדהים, הביצועים דווקא בסדר אבל נופלים משל מהיונדאי.

הפוקוס כבר דיי ותיקה, על גבול העתיקה, הדגם החדש כבר הוצג ועושה את דרכו ארצה. השיווק אמור להתחיל בספטמבר ממה שהבנתי.

הצעה שלי היא לנסות לקבל פורטה או לחכות ליונדאי I35 שאמורה להציע כל מה שאתה מחפש. היא מבוססת על ה-I30CW מה שאומר בסיס גלגלים גדול מרווח עדיף בתא הנוסעים, תא מטען גדול יותר ואיבזור טוב כרגיל ביונדאי. אני אישית מחכה לראות האם תתאים כרכב פרטי למשפחה שלי. אם תהיה טובה היא כנראה תחליף את הפורטה שלי לקראת סוף השנה.

בהצלחה.

פורסם

המלצתי המתן או משוך מעט את אפשרות החלפת הרכב,

אם אפשרי לקבל רכב משומש למספר חודשים עדיף לך משום בעוד מספר חודשים דלק מוטורס יביאו את הפוקוס החדשה שהיא עם מנוע משופר ותיבת הילוכים בעלת 6 הילוכים,

כמו כן בפירסומים של דלק מוטורס הם מציינים שהרכב יגיע ברמת איבזור גבוהה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היי,

מבחינת הסחיבה – כל האופציות שציינת הן מאותה הליגה, אולי הפוקוס קצת יותר עצלה.

מבחינת תא מטען – i30CW לוקחת את כולם באופן טבעי (כי היא "סטיישן" והשאר לא). יכול להיות שכדאי לך לבדוק את הפוקוס סטיישן מאותה הסיבה.

הכי מרווחת מבין גרסאות הסדאן – קורולה.

לכן, אם צריך לשקלל את כל השיקולים הללו לדירוג אחד – הדירוג (הסובייקטיבי שלי) הוא יונדאי i30CW, לאחריה קורולה, ולאחריה שלוש המכוניות האחרות ללא הבדל מהותי.

בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...