Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שרשמתי בכותרת.

בנוסף, חלק מהרכישה זה תוספת תשלום על חיישני רוורס ומערכת איתורראן סייב. רציתי לדעת איך ההתקנה מבוצעת וע"י מי?

קראתי די הרבה שירשורים בנושא ולפי מה שהבנתי ההתקנה של חיישני הרוורס והאיתוראן היא מקומית ומבוצעת ע"י רדיו מילאנו. רציתי לדעת אם זה נכון והאם הם גם מדביקים את המדבקות הנ"ל כי פשוט ממה שקראתי הבנתי שיש הרבה חוות דעת לא טובות עליהם ואני לא רוצה להיווכח בהם בעצמי.

בנוסף מה העלות של המדבקות? והאם יש אפשרות לבקש שלא הם יבצעו את ההתקנה של חיישני הרוורס / איתוראן / המדבקות?

תודה

פורסם
מה שרשמתי בכותרת.

בנוסף, חלק מהרכישה זה תוספת תשלום על חיישני רוורס ומערכת איתורראן סייב. רציתי לדעת איך ההתקנה מבוצעת וע"י מי?

קראתי די הרבה שירשורים בנושא ולפי מה שהבנתי ההתקנה של חיישני הרוורס והאיתוראן היא מקומית ומבוצעת ע"י רדיו מילאנו. רציתי לדעת אם זה נכון והאם הם גם מדביקים את המדבקות הנ"ל כי פשוט ממה שקראתי הבנתי שיש הרבה חוות דעת לא טובות עליהם ואני לא רוצה להיווכח בהם בעצמי.

בנוסף מה העלות של המדבקות? והאם יש אפשרות לבקש שלא הם יבצעו את ההתקנה של חיישני הרוורס / איתוראן / המדבקות?

תודה

איזה מדבקות ?

בקשר להתקנה, נכון שאומרים שרדיו מילאנו עושים עבודה ע.... , מצד שני אני קיבלתי את הרכב ללא שום סימנים של התקנה.

פשוט בקבל הרכב תעבור עליו פני שאתה חותם

בהצלחה

פורסם

אלה המדבקות שאני מתכוון:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1241031/413767/5/@@/media

ואני מבקש תשובה כל שאר הדבסרים ששאלתי: מה מחיר המדבקות? האם רדיו מליאנו עוושה גם את ההתקנה של איתוראן סייב? האם יש אפשרות לבקש שמקום אחר יעשתה את ההתקנות הנ"ל? ועוד חוות דעת כללית עליהם.

תודה

פורסם

יגאל, הכל עניין של מזל - יתכן ואתה לא שם לתוצאות הלוואי של ההתקנות שלהם...

לגבי ה-SAVE, סלחו לי, אני לא מבין את כל המהומה וההתלהבות מזה - העדפתי קודנית עם שני ניתוקים ומעטות פלדה "למוחות".

חברות הביטוח לא דורשות את האיתוראן SAVE, והוא גם לא מוריד שקל בעלויות הביטוח ביחס לקודנית עם כל הנלווה אליו (כפי שציינתי) - ואין שום צורך לשלם על זה פר חודש / שנה / Whatever.

בכל מקרה, אני ממליץ להמנע מהתקנות דרכם בכלל - ולא משנה במה מדובר.

תנסה לבקש דרך CLASS A, ואם לא נותנים ללא עלות, אז תוסיף עוד כמה אגורות ותתקין דרכם, זה בהחלט שווה את זה.

נתחיל מהעובדה שהעלות שלהן מעט מוגמזת - נעה סביב 900 ש"ח. נמשיך בעובדה כי אכן רדיו מילאנו אחראים על הדבקת המדבקות וגם את זה הם מתקשים לעשות בצורה מושלמת, לכן העדפתי (שוב...) שלא לבצע זאת שם.

גם ב-CLASS A ניתן לבצע - תמורת סכום סמלי, וכמובן בתאום מראש (המקום ע-מ-ו-ס תמיד, וזאת גם הסיבה שלא ביצעתי זאת דרכם).

בסופו של דבר, פניתי לבחור שעשה לי את השחמת החלונות (מדבקה) והוא דאג לבצע זאת בהקפדה יתרה, ואף ציין כי הוא יכול לייצר מדבקה זהה למקורית - במחיר מופחת.

במידה ויש רצון למדבקה נועזת יותר או בעלת עיצוב שונה / פונטים שונים, גם זאת ניתן לעשות - וגם זה בכחצי מעלות המדבקה המקורית...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כמה דברים:

לגבי ה-SAVE אמרו לי שזה בגלל שאסור יותר שיהיו אסעקות ברכבים לפי החוק החדש - אני לא יודע עד כמה זה נכון, אם מישהו יודע משהו הוא מוזמן להגיב.

לגבי ההתקנה ב CLASS A, יש אפשרות שיגידו לי שלא ניתן להחליט איפה לעשות את ההתקנה? ושחייב לעשות ברדיו מליאנו?

לגבי ההתקנה בין אם תיהיה ב CLASS A או ברדיו מילאנו, הרכב נשלח אליהם ע"י הסוכנות ומגיע אליי כאשר הכל מותקן או שזה לאחר קבלת הרכב?

לגבי המדבקות, אתה יכול להגיד מה העלות המלאה אם מזמינים דרך סקודה? ולגבי הבחור שציינת שהוא עשה לך את השחמת החלונות וגם את המדבקות - לא הבנתי, הוא ייצר את המדבקה בעצמו או שקנית אותה מסקודה והוא זה שהדביק?

תודה

פורסם
יגאל, הכל עניין של מזל - יתכן ואתה לא שם לתוצאות הלוואי של ההתקנות שלהם...

לגבי ה-SAVE, סלחו לי, אני לא מבין את כל המהומה וההתלהבות מזה - העדפתי קודנית עם שני ניתוקים ומעטות פלדה "למוחות".

חברות הביטוח לא דורשות את האיתוראן SAVE, והוא גם לא מוריד שקל בעלויות הביטוח ביחס לקודנית עם כל הנלווה אליו (כפי שציינתי) - ואין שום צורך לשלם על זה פר חודש / שנה / Whatever.

שמע, התקינו לי רק את האיתוראן והרוורס, אולי אני אכן לא שם לב, אבל בתא הנוסעים אין שום סימנים של העבודה (היה פה איזה מישהו שהראה תמונות של פלסטיקים שבורים וחור בתא כפפות...), הצג של הרוורס יושב יציב על הדש בורד (שלא כמו אצל אבא שלי בג'טה שם הוא פשוט מונח)

בקשר לאיתוראן, אני לא מסכים איתך, לדעתי הוא נוח יותר מהקודנית, מה גם שחברות ביטוח דורשות + איתוראן (ביטח ישיר ו9M, אני יודע שזה אותה חברה) לא הסתפקו אפילו ב save...

בפניקס קיבלתי הנחה (בסביבות ה 300 שקל) על כך שמותקן האיתוראן

פורסם

יגאל, התמזל מזלך - ולא מעבר לזה.

אחוז גרימת הנזקים שלהם (פלסטיקה / חשמל) הוא היסטרי, ואני לא מוכן לקחת סיכון כזה או אחר איתם. מי שמוכן להכניס את רכבו לבית הנבלות הזה - שיבושם לו.

ולגבי ה-SAVE, סוכן הביטוח שלי בדק בין החברות (ולבסוף נשארתי עם "כלל") ואף אחת מהן לא דרשה אותו ובטח שלא דיברה עם הנחה כזאת או אחרת בגינו.

למעשה, ההנחה באה דווקא על הקודנית (והנלווה עימה) - ואני מתגורר בבית פרטי, מה שבדר"כ מייקר ודורש אקסטרה אמצעי הגנה כאלו ואחרים.

הטענה לגבי נוח היא באמת שטותית וילדותית - כ"כ קשה להקיש 5 ספרות? נו באמת, זה גוזל בדיוק חצי דקה מזמנך.

אין שום סיבה והצדקה לשלם לאיתוראן על מערכת שהיא סה"כ עוד גורם עיכוב, לא באמת מערכת איתור "אמיתית". מי שירצה לגנוב את הרכב - יגנוב אותו עם קודנית / עם SAVE. הדבר היחידי שעוד יעכב / יגרום לגנב ליאוש - כספת למחשב הניהול.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חברים, הפכתם את השאלה שלי לדיון לא קשור בכלל על מערכת איתוראן SAVE

מישהו יכול לענות על השאלות שלי???

1. לגבי ההתקנה ב CLASS A, יש אפשרות שיגידו לי שלא ניתן להחליט איפה לעשות את ההתקנה? ושחייב לעשות ברדיו מליאנו?

2. לגבי ההתקנה בין אם תיהיה ב CLASS A או ברדיו מילאנו, הרכב נשלח אליהם ע"י הסוכנות ומגיע אליי כאשר הכל מותקן או שזה לאחר קבלת הרכב?

3. לגבי המדבקות, אתה יכול להגיד מה העלות המלאה אם מזמינים דרך סקודה? ולגבי הבחור שציינת שהוא עשה לך את השחמת החלונות וגם את המדבקות - לא הבנתי, הוא ייצר את המדבקה בעצמו או שקנית אותה מסקודה והוא זה שהדביק?

פורסם

1. אכן, ישנה אפשרות טובה מאוד - וזאת למרות שרדיו מילאנו וקלאס A הם המתקינים המורשים של צ'מפיון, רק שקלאס A בדר"כ שמור לרכבים היקרים יותר של החברות / של הקונצרן.

2. במידה והעבודה מתבצעת דרך רדיו מילאנו - ההתקנות יעשו בבונדד ע"י אנשים של רדיו מילאנו.

במידה והעבודה מתבצעת דרך קלאס A - אתה ניגש באופן עצמאי אליהם לאחר קבלת הרכב, פותח כרטיס ומתחילים בהתקנה :wink:

3. בפעם השנייה: כ-900 ש"ח למדבקות המחזירות אור, דרך הסוכנות / מוסך / Whatever.

את המדבקות שלי רכשתי דרך המוסך והדבקתי דרך הבחור (קובי) שעשה לי את השחמת החלונות ברכב. כדרך אגב הוא ציין שאין לו שום בעיה לייצר מדבקה זהה בעצמו / מדבקה בעיצוב מחודש / אישי - ובמחיר מופחת (כחצי מעלות המדבקה המקורית דרך היבואן).

4. מה הקשר עכשיו בין אזעקה לקודן / SAVE? אף אחד לא דיבר על אזעקה.

במקומך - במידה וחברת הביטוח מאשרת, קח קודנית עם כל הנלווה ותעזוב את ה-SAVE בצד. כך גם יגדל הסיכוי שלך להתקנה בקלאס A (רדיו מילאנו כבר לא מתעסקים עם קודניות ברכבי צ'מפיון - עברו לאיתוראן SAVE...).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה! תוכל לתת לי את הפרטים של הקובי הזה? כאן או בפרטי.

ודרך אגב אם אני רוצה לסגור איתו, אני צריך לתת לו העתק / תמונה של המדבקה או מה?

עוד דבר קטו, רשמת "כ-900 ש"ח למדבקות המחזירות אור, דרך הסוכנות / מוסך / Whatever" אם אני רוצה מדבקה בצבע לבן זה עולה פחות? ודבר שני לאיזה מוסך התכוונת שניתן לקנות משם את המדבקות?

פורסם

קבל בפרטי.

עבר זמן מה, איני זוכר מה הוא אמר שצריך בזמנו כדי להעתיק את המדבקה המקורית ליצור עצמי, כך שרצוי שתשאל אותו בעצמך.

ישנן מדבקות לבנות רגילות ומדבקות לבנות מחזירות אור. לי יש את האחרונות והן עולות כ-900 ש"ח (נרכשו דרך המוסך המרכזי).

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...