Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצר בלוח אם Dell inspiron 1520 לתקן או לזרוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנייד שלי שבכותרת בן שלוש ושבק חיים, לא נדלק וכשמחברים מטען הנורה במטען נכבית או מהבהבת.

ממה שקראתי זה קצר בלוח האם. באיביי הלוח 120 דולר בערך,אני משער שאוכל להחליף לבד,אבל הזמן....

לתקח בארץ יעלה כאלף חמש מאות ש"ח להערכתי, כשבעוד אלפיה אני קונה דל חדש מקביל בעוצמתו.

עד היום לא היתה למחשב שום תקלה וכל הרכיבים פועלים היטב, מה לדעתכם כדאי לעשות?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ממש לא נשמע קצר בלוח אם , נשמע כמו או:

א. מטען דפוק, בדקת עם מטען אחר?

ב. בעיה במגעים / במעגל שמחבר את המטען למחשב.

הייתי מחפש טכנאי פרטי מומלץ ומקבל הצעה "מקומית".

1500 ש"ח מן הסתם לא שווה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה ליביו, אבל זה דווקא כן נראה כמו קצר.

בדקתי עם 4 מטענים שונים, שלושה מקוריים של דל ואחד חליפי.

אני מדגיש- המחשב מת לחלוטין, לא נדלקת מנורה כחולה כשמחשב מחובר למטען, בין אם יש סוללה ובין אם לא. נורית הביקורת הירוקה של המטען כובה ברגע שמחברים אותו למחשב ונדלקת מייד כשמנתקים - לפי האינטרנט זה סימן וודאי לקצר בלוח.

אני מכיר בעיות של מגעים בשקע הטעינה ובד"כ קצת משחק עם הפלאג פותר את זה, אבל כן זה לא המקרה. שקע הטעינה יציב כמצ אבן ויש בעיה חשמלית.

מישהו יכול להמליץ על לפטופאי באיזור המרכז ?

עוד אפשרוות - אם למישהו יש אינספיירון דומה עם מסך שבור, מארז שבור, הארדיסק מת וכו' אני מוכן לקנות ולעשות קנביליזציה משני מחשבים לאחד תקין.

פורסם

אליבאבא, אם אתה בטוח שזה הלוח ולא שקע הטעינה ואתה רוצה להזמין בעצמך את הלוח, אני יכול לעשות לך את ההחלפה במהירות (יחסית) ובמחיר זול, בסופו של דבר יעלה לך פחות מחצי מעלות ההצעה שקבלת.

אגב, שווה לבדוק את שקע הטעינה ואולי לנסות לחדש בו הלחמות דבר ראשון לפני שמספידים את הלוח.

הגיע אלי אתמול 1525 אשר לא מטעין ולא מזהה כלל שמחברים לו מטען, שקע טעינה דפוק אך "יציב כמו אבן".

להחליף שקע טעינה הרבה יותר זול מלוח..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בסופו של דבר תוקן הקצר ברמת הרכיב בעלות 500 ש"ח + מע"מ במעבדה טרה-טק באבן גבירול, ת"א. בינתיים עובד יופי.

• תוכן חדש...