Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קראתי פה מספר המלצות לרכב שני,קטן וחסכוני למשפחה ויש לי 3 שאלות

1.סריון שנים 99-01 ראיתי שיש כמה מודעות שמצויין שהוחלף מנוע, האם זה משהו סביר ? בעיה של הדגם?

2.פונטו - ראיתי הרבה המלצות בפרום על פונטו ספייס, מההיכרות שלי מלפני כמה שנים הפונטו (שנים 94-95) לא היה רכב מומלץ בכלל וסבל מהרבה בעיות (היה אותו למספיק מכרים שלי וכולם קיטרו על הרכב) אז השאלה אם משהו השתנה ברכב והאם הרכב אמין

3.בגדול מיכוון שזה רכב שני שרוב הנסיעות שלו הם קצרות (10-20 ק"מ ביום) חשבתי על גיר ידני בנוסף הרצון שלי למנוע כאב ראש מכוון אותי לגיר ידני (עלות של תיקון גיר אוטומט בטח יקר וברכב ישן הסיכוי גדול יותר לבעיות בגיר אוטומט) האם השיקול שלי נכון

תודה מראש לעונים

פורסם

הסיריון שבהם מחליפים מנוע הם בד"כ סיריון עם מנוע 1000.

כמו כן, אם אני זוכר טוב בלוק המנוע עשוי אלומיניום והוא נאכל עקב שימוש בנוזל קירור נחות או במים רגילים.

סה"כ הרכב מבוקש מאוד אבל לא בצדק - כי הוא מרגיש כמו סקייטבורד עם מושב ולא מציע אמינות יוצאת מגדר הרגיל תמורת הכסף.

הפונטו ספייס מצויינת ואמינה אבל גם כאן אפשר ליפול כשאתה קונה רכב - רצוי לחפש אחת עם היסטוריית טיפולים מוכחת ונוזל קירור מקורי של פיאט ברדיאטור.

בתקציב שלך אתה יכול לרכוש אחת משנת 2004, או אולי 2005.

חפש רק את הדגמים שאחרי מתיחת הפנים, עם הפנסים הגדולים יותר - יש דגמים רבים ששירתו בהשכרה וליסינג (כמעט רובם) - זה משחק לטובתך כי המחיר יהיה נמוך בהרבה.

פורסם

2-בספייס יותר מודרנית וחוץ מבעית ההגה החשמלי שידועה בשנתונים הראשונים אין משהו מיוחד,תיקון כזה עולה היום כמה מאות שקלים במידה ויקרה.

חשוב להקפיד להשתמש בנוזל קירור פאפרלו ולא מים או נוזל זול אחר.

3-הגיר הידני יותר מומלץ מכיוון שהוא יותר אמין אך גם יותר חסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל קח פונטו ולא סיריון.

ההבדל בנוחות ובבטיחות הוא מהותי מאוד.

החלקים של הפונטו יותר זולים.

באותו מחיר קניה, תקנה פונטו צעיר יותר.

במכוניות בגיל הזה, הסטטיטסטיקה של האמינות כבר מזמן לא רלוונטית. מה שרלוונטי הוא ההיסטוריה הפרטית של המכונית אותה אתה רוכש.

זה נכון שדיהטסו בגיל הזה, תהיה לרוב אחרי החלפת מנוע, לרוב באיזור ה 100000 ק"מ.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...