Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על המערכת הבאה ?

noam23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפיאט פנדה.

המטרה היא לשמוע סאונד איכותי, לא רוצה ווליום גבוה (חבל על האוזניים, ולא רוצה שישמעו מבחוץ).

רדיו דיסק: Pioneer DEH-P900BT (זה הרכיב היחידי שכבר יש לי).

מגבר: JBL GTO1004 (שני ערוצים ילכו לקומפוננט, ושניים לסאב).

קומפוננט: Morel Dotech Ovation 6.

סאב: Kicker C12 בתיבה אטומה 35 ליטר.

אני מעריך את עלות הרכיבים שנשארו לקנות + התקנה, בסביבות 3000 ש"ח.

האמת שכבר הייתי שלם עם החלקים, ואז קראתי פה הודעה של מישהו שאמר שמדובר בחלקים בינוניים מינוס, ולא שווה את הכסף. הוריד לי את הביטחון...

אז מה דעתכם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה רכיבים.

אל תשכח להשקיע בהתקנה מקצועית,גם רכיבים ב-10,000 ש''ח ישמעו חרא עם התקנה לא מקצועית.

אני מבין שאי אפשר לפרסם פה מתקינים, אז איך אני יכול לדעת אם המתקין באמת מקצועי ?

שאלה נוספת, האם יש מקום לקנות תיבה אטומה (בערך 35 ליטר) לסאב ?, מעדיף את זה על ללכת לנגר... מה דעתכם על התיבה הבאה ? (כמה ליטר היא נראית לכם ?)

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1226

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב קראתי את ה Manual של ה C12 ולא נראה לי מסובך לבנות את התיבה האטומה אצל נגר. השאלה היא רק איזה טרמינלים אני צריך (אני מניח שאני לא מקבל את הטרמינלים עם קנית ה C12 ?), ומהיכן אני משיג את השטיח השחור הזה שמדביקים על דפנות הסאב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלת תם:

האם חייבים להוסיף סאב? הקומפוננטים לא יכולים להתמודד עם נמוכים בצורה מספקת?

הרכב שלי די קטן והרעידות של הסאב מעולם לא עשו לי את זה באופן אישי. אני יותר בקטע של דיוק בנמוכים ולא עוצמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שאלה נוספת, יש לי מדי פעם אפשרות להביא דברים מארה"ב במזוודה. האם אני יכול לקנות בארה"ב מגבר וקומפוננטים באופן משמעותי יותר איכותיים ממה שציינתי, במחיר דומה או אפילו נמוך יותר ?

אני רגיל שבארה"ב הדברים הללו הרבה יותר זולים (בד"כ חצי מחיר מאשר בארץ), אבל בדקתי לגבי המגבר JBL JTO1004 והמחיר בארה"ב זול רק ב- 200-300 ש"ח, לא שווה את הבלאגן. בנוסף הרמקולים Morel Doteck Ovation 6 בכלל יקרים יותר בארה"ב... מוזר. למה זה ככה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי שאלה נוספת, יש לי מדי פעם אפשרות להביא דברים מארה"ב במזוודה. האם אני יכול לקנות בארה"ב מגבר וקומפוננטים באופן משמעותי יותר איכותיים ממה שציינתי, במחיר דומה או אפילו נמוך יותר ?

אני רגיל שבארה"ב הדברים הללו הרבה יותר זולים (בד"כ חצי מחיר מאשר בארץ), אבל בדקתי לגבי המגבר JBL JTO1004 והמחיר בארה"ב זול רק ב- 200-300 ש"ח, לא שווה את הבלאגן. בנוסף הרמקולים Morel Doteck Ovation 6 בכלל יקרים יותר בארה"ב... מוזר. למה זה ככה ?

כי הם מיוצרים בראץ :lol:,

כדאי לך להביא מארה"ב רק מוצרים שמיוצרים בארה"ב וככה הם יהיו יותר זולים שם כמו שמורל יותר זול פה

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי הם מיוצרים בראץ :lol:,

כדאי לך להביא מארה"ב רק מוצרים שמיוצרים בארה"ב וככה הם יהיו יותר זולים שם כמו שמורל יותר זול פה

וואלה, עכשיו ראיתי ש- Morel זו בכלל חברה ישראלית (אולי זה בכלל "מור-אל", על שם הבת של בעל החברה).

האם יש קומפוננטים משמעותית יותר טובים מה- Ovation 6 שאפשר להביא מארה"ב, במחירים דומים ?

ומה לגבי מגבר ?, JBL לא מיוצרים בארץ, אז אני בטוח שב- 1000 ש"ח אפשר למצוא בארה"ב משהו הרבה יותר טוב, השאלה מה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה, עכשיו ראיתי ש- Morel זו בכלל חברה ישראלית (אולי זה בכלל "מור-אל", על שם הבת של בעל החברה).

האם יש קומפוננטים משמעותית יותר טובים מה- Ovation 6 שאפשר להביא מארה"ב, במחירים דומים ?

ומה לגבי מגבר ?, JBL לא מיוצרים בארץ, אז אני בטוח שב- 1000 ש"ח אפשר למצוא בארה"ב משהו הרבה יותר טוב, השאלה מה ?

לגבי קומפוננט אתה חייב לשמוע לבד לפניי קנייה ולהחליט מה נשמע לך יותר טוב ובארהב בטח יש המון דגמים טובים שאפשר לשמוע.גם המורל איכותיים.

לגביי המגבר אז בוודאי אפשר להשיג שם ב1000+- שח מגבר הרבה הרבה יותר טוב מהג'יביאל הזה שלדעתי הוא לא משהו בכלל.

הנה דוגמא אחד ויש עוד הרבה.

http://cgi.ebay.com/KICKER-2010-ZX650-4-4CH-AMP-CAR-STEREO-ZX-AMPLIFIER-NEW-/260800250837?pt=Car_Amplifiers&hash=item3cb8e803d5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ מהקומפוננט המערכת היא בינונית מינוס

אם יש לך אפשרות להביא רכיבים מארה"ב לך על זה ללא היסוס

אוקיי, אבל אילו רכיבים ?

לגבי מגבר, קיבלתי פה המלצה ל- KICKER 2010 ZX650.4 שעולה בארה"ב 1000 ש"ח (במקום ה JBL 1004). יש המלצות נוספות ?

לגבי סאב, מה ייתן איכות טובה משמעותית מ Kicker C12 ? (בהנחה שאני רוצה איכות ולא עוצמה, הולך עם תיבה אטומה 40 ליטר בערך).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...