Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוצפה של טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המוסו אני באמת מתעתד לנסות למכור ללא לחץ זמן, אח שלי ניסה למכור טריוס 98 אחרי חצי שנה של כמה טלפונים ספורים ואף אחד שבא לראות את הרכב, בא מישהוא ולקח את הרכב במחירון ללא בדיקה! :shock:

ממש לא מוותר על השטח, זה הפסיכולוג, הפסיכיאטר נערת הליווי וסוחר הסמים שלי, כולם ביחד, תרפיה אחת טובה וארוכה!

הכוונה היא להסדיר את החלפת הרכבים וברגע שזה יסתיים, לקנות סאמוראי סגור 83-84, לעשות לו לבד יישור קו עצבני ואז לקבל רכב שטח אמין, טוב וקשוח שעל הדרך גם יהיה רכב אספנות זול לאחזקה.

הסמוראי לא יהיה רכב יום יומי אלא רק רכב לטיולי שטח.

בטח יבוא עכשיו החכמולוג ויגיד שסמוראי זה לא רכב שטח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תחכה ליום מכירות מרוכז של אחת הסוכנויות שציינת שבו הם נותנים טריידאין במחירון ואז בטוח תקבל סכום קרוב מאוד למחירון (בטוח יורידו קצת אחרי בדיקה). העובדה שאתה רוכש רכב קטן לא אמורה לשנות שום דבר (בעבר כאשר רכשתי I10 לא עשו לי בעיות במבצע כאשר באתי עם גטס מליסינג שזה גם רכב עם שוק מאוד חלש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

או שאתה קורא מחשבת או כמו שאומרים הגויים מעבר לים הגדול:

GREAT MINDS THINK ALIKE

פורסם

למיטב זכרוני, חלק לא מבוטל מטיולי השטח שלך כולל לינת שטח. אם כך, יוצא שאתה זקוק לרכב בעל שטח הטענה גדול - לא משהו שהסמוראי יכול להציע. מעבר לזה, בניגוד לקפיצי הסליל שיש למוסו, לסמוראי יש קפיצי עלים שבוודאי לא ייטיבו עם גבך הדואב. נשמע כאילו המוסו תפור עליך.

לדעתי, במחיר שבו אתה יכול לממש את המוסו כבר כדאי לך להישאר איתו, אבל זאת רק דעתי שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דעתך תמיד מתקבלת בברכה. :wink:

פורסם
סמוראי זה לא רכב שטח.

הוא הרבה יותר רכב שטח מאלו שניקראים היום ג׳יפים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כמה רווח כבר יכול להיות מרכב שעולה כ- 65K מהם יותר מחצי הם למעשה מס למדינה?

דווקא לא, בגלל העלות הנמוכה וההנחה בקבוצת הזיהום המס הוא פחות מ 60% בחישוב גס ובתוספת מעמ נגיע לכ 85% מיסים בחישוב כולל, המון - כן, אבל זה עדין פחות מחצי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...