Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכשלתי בטסט ואני חייב להחליף תיבת הגה לאסקורט שנת 92 (ללא הגה כח)

טלפנתי למספר מוסכי פורד בצפון ואמרו לי שאין להם.

מצאתי אחד חדש באחד המוסכים הלא מורשים אך הוא תוצרת סין ואני קצת חושש - האם כדאי ?

לפני שאני פונה לאופציה של יבוא - שהיא בעייתית גם בגלל בזמן וגם בגלל כל הבלגן עם משרד התחבורה

יש למישהו מושג היכן אני יכול אולי לנסות ?

פורסם

אין לך הרבה ברירות כאן.

בזמנו נתקלתי בבעיה הזו עם ליאונה 86 - זמינות החלפים החדשים היא בעייתית, בלשון המעטה.

האופציה המהירה ביותר היא התקנת חלפים תוצרת סין אך הם נחותים בהרבה וייתכן שבתוך שנה בערך תצטרף להחליף שוב עקב חופש.

כמוצא אחרון לפני רכישה של החלק הסיני, אני ממליץ פנייה לחנות "מז-חל" ליד צומת קרית אתא, ברחוב השיש. כמו כן, קלוש חלפים באותו רחוב כלפי צפון.

אם בקלוש חלפים אין וגם "מז-חל" לא מצליח לאתר בין מאות הספקים שלו בת"א, תזמין את החלק הסיני.

פורסם

תודה על העזרה

טלפנתי אליהם - ב"מז-חל" יש בדיוק את מה שהציע לי המוסך: תיבה סינית ב-350ש"ח

לפחות אני יודע שהמוסך אמין מכיוון שזה מדיוק המחיר שהוא נתן לי.

אין לי בעיה שהסינית תתקלקל מהר יותר (המקורית החזיקה משנת 92-יותר מ-19 שנה)

אני מפחד ממשהו גרוע יותר-כמו למשל "איבוד שליטה" עקב "תקלת אנוש"

• תוכן חדש...