Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי אלפא רומיאו 159

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כחובב אלפא רומיאו אני עוקב מידי פעם אחר המותג ונתקלתי באתר המועדון שלהם בארץ בידיעה על כך שאלפא רומיאו עומדת להוציא דגם אלפא רומיאו 159 TBI מולטי אייר, כרגע משווקת רק גרסת TBI. מנוע המולטי אייר קיים באלפא מיטו ובדגמי פיאט,

האם מישהו יודע משהו על הדגם הזה שעומד לצאת או כל פרט על זה ?

בחיפוש דק בשאר אתרי רכב בעולם לא מצאתי עוד ידיעה על זה ?

אני לא חבר במועדון אלפא רומיאו (כי עדיין אין לי אלפא) אז אני לא יכול לשאול בפורום שלהם.

תודה.

פורסם

אינני יודע להתייחס לשאלה שלך לגופה, אולם זה שאין לך אלפא בבעלותך ממש לא מונע ממך להירשם לאתר ולכתוב בו או להיות חבר במועדון.

המועדון הזה הוקם לטובת בעלי וחובבי אלפא רומיאו, ללא קשר לשאלה האם יש להם בחניה אלפא או לא.

גילוי נאות: אני חבר במועדון אלפא ישראל רומיאו ואין לי אלפא בחניה (אבל כן יש לי שתי איטלקיות אחרות, או איטלקיה וחצי אם רוצים יותר לדייק, ה-500 מיוצרת בפולין).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין שום אינדיקציה אמיתית שזה הולך לקרות. כל המידע באתר מועדון אלפא מקורו בwishful thinking של אחד המשתמשים שמעלה את הנושא שוב ושוב ללא שום ביסוס.

כן מדברים בפורומים שונים בעולם על גירסת מולטיאייר למנוע ה1.8 שתספק בסביבות 265 כ"ס אבל לא ידוע אם ומתי היא תושק ובאיזה רכבים היא תוצע.

פורסם

בנוסף למה שנאמר על ידי קודמיי - גרסת ה-TBI עצמה מספקת די והותר כוח (ברור שאף פעם אין יותר מדי, אבל בכ"ז), הררי מומנט ונראה שהיא חסכונית יותר מה-2.2 JTS. בהתחשב בעובדה שמחזור החיים של ה-159 קרב לסיומו, אני לא מאמין שמנוע ה-1.8 מולטיאייר, אם אכן יגיע לייצור, יורכב ב-159.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפי הפרסומים האחרונים מחזור החיים של ה-159 יסתיים ב2013, אפשר להספיק מתיחת פנים ואולי הוספת מנוע המולטי אייר (אולי כניסיון לפני ששמים אותה במחליפה) ובינינו אמנם אלפא רומיאו 159 הוא רכב וותיק על הכביש אבל עדיין לא ראיתי רכב חדש או כלשהו (חוץ משאר דגמי אלפא) יותר יפה ממנו.

אה ותיקון טעות: אלפא רומיאו 159 הוא לא רכב הוא יצירת אמנות.

ותודה לעונים.

• תוכן חדש...