Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ילדים.

יש לי LFS. יש לי הגה Logithech Driving force GT.

איכשהו משום מה אני לא מרגיש שזה סימולטור, ואני לא מצליח למצוא את הכיול המושלם להגה.

למי שלא יודע, ההגה הנ"ל מסתובב סיבוב וחצי לכל כיוון. אני רוצה למרכז אותו מבלי לוותר על הסיבובים. רוצה היגוי חד יותר בחצי הסיבוב הראשון, וחד פחות אחר כך, כמו במציאות.

מלבד זאת, כל המשחק יש לי תת היגוי מטורף! במרוצי הראלי יש תת היגוי גם ב5 קמ"ש! האוטו פשוט לא רוצה לפנות!

בקיצור, שתפו אותי ואת חבריכם כיצד אתם מכוונים את ההגה שלכם בLFS!

uogvygw0zwnm.jpg

Honda civic EJ6

פורסם

אתה פשוט צריך להוריד סטאפים לרכבים.

תכתוב בגוגל lfs setups תכנס,תבחר מסלול ורכב ותוריד, שים בתייקיה setups של המשחק.

אם אתה צריך של דריפטים, או ראלי וכדומה, אתה יכול ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ואני ישלח לך.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

כל זה נכון ויפה, אך יש לי גם הגדרות הגה, שאותן אני מכוון מהתוכנה של ההגה (רטט, מס' סיבובים, שטח מת, משקל ורמות קושי סיבוב וכו').

fn2mi1zytig5.jpg

אשמח לדעת מה הכיוון המושלם.

Honda civic EJ6

פורסם

תראה, לי אין הגה כמו שלך אבל יש לי גם הגה של לוגי'טק, ואני כיוונתי אותו מתוך המשחק.

הייתי אומר לך את ההגדרות שלי, אבל ההגה שלי מסתובב חצי סיבוב לכל צד ולכן זה לא מתאים.

תנסה לשחק קצת עם ההגדרות מתוך המשחק, ואולי תצליח למצוא את הכיוון הנכון.

בהצלחה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
מאיפה הBMW? אני רוצה גםם

אתה מוריד את האוטו מהקישור הנ"ל:

http://lfsmods.com/2011/04/xr-bmw-e30-final-with-yellow-smoke/

מעתיק את תוכן התיקיות שיורדות בקובץ שהורדת עם תוכן התיקיות של הLFS, בהתאמה.

לדוגמא, אם בתוך הקובץ שהורדת יש לך תיקייה בשם Engine וכמה קבצים בפנים, אתה מעתיק את הקבצים האלה, נכנס לתיקיית ההתקנה של הLFS, מוצא את התיקייה בשם Engine, ומדביק לשם את הקבצים החדשים שהעתקת, וכך גם עם שאר התיקיות שבקובץ.

והופה יש לך במוו בLFS! כמובן שהיא מחליפה את אחת המכוניות של המשחק.

למה בLFS שלי יש רק שתי מכוניות ומסלול אחד?

כי אתה צריך לפרוץ את הLFS שלך.

Honda civic EJ6

פורסם

כי אתה צריך לפרוץ את הLFS שלך.

לפרוץ? למה לא לקנות? בניגוד לכמעט כל משחק אחר, זה משחק שפותח על ידי אנשים פרטיים שמוכרים לך ישירות. אין כאן חברות הוצאה לאור ומפיצים וקמפיינים וכו', אלא אנשים פרטיים שמתפרנסים מזה.

https://www.lfs.net/?page=shop

-- מוגש כשירות על ידי עמותת "אל תהיה זבל"

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...