Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון - תקציב עד 25K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברצוני לקנות רכב ראשון, ואשמח אם אוכל להיעזר בכם לעשות את הבחירה הנכונה.

התקציב שלי הוא כ25,000 גג לרכב, חוץ מזה יש לי בצד קצת יותר מ10K ליישור קו / ביטוח / שיפורים קטנים / תחזוק שוטף.

אני אהיה הנהג היחיד ברכב, מיועד לנסיעות עירוניות בעיקר.

הדרישות מהרכב:

1. גיר ידני

2. חסכוני עד כמה שאפשר / אמין, בלי יותר מדי מחלות שישתו לי זמן וכסף

3. חשוב לי מאוד המראה החיצוני, עדיפות גבוהה לרכב קופה/ספורט 2-3 דלתות.

עברתי בחודשים האחרונים על כמה דגמי רכבים שככל הנראה לי תואמים את הדרישות:

יונדאי קופה 97-98 (מנוע 2.0)

רנו מגאן קופה 96-01 (מנוע 1.6/2.0)

אופל טיגרה 96-00

הונדה סיוויק קופה 95+ (אם קיימת אחת כזו לא שחוטה^^)

אני לא ממש מבין גדול ברכבים אז תהיו יצירתיים אם יש לכם הצעה כלשהי לדגם מסויים.

בנוסף, אני מתכוון להוסיף לרכב שיפורים קוסמטיים כמו אנג'ל אייז / חצאיות וספויילר בסגנון עדין / ג'אנטים..

השיפורים האלו יכולים להכנס לרכבים שציינתי למעלה? אם כן - מהו טווח המחירים בערך של שיפורים מסוג כזה ולאיפה אני יכול ללכת ולראות אילו אפשרויות יש לי (דגמים של חצאיות וכו')?

תודה רבה ולילה טוב!

חיים.

פורסם

בתקציב שלך נכנסת בכיף איביזה כמו שלי =] בגרסאות הידניות הן מאוד פופולריות ומוצלחות.

רכב שיש לו מלא אפשרויות לקישוטים ושיפורים זמינים בשוק, וגם לא הכי יקר לתחזוקה.

האיביזה זה אחד הרכבים הכי יפים שיש על הכביש לטעמי, אבל אני משוחד =]

אם הספרדיה החמה לא מעניינת אותך ואתה נעול על משהו ידני, אפשר את האחות הזולה לבית VAG - הסקודה פאביה.

תחפש טוב משהו עם עבר פרטי ולא מונית, ובתקציב שלך אפשר למצוא משהו משנת 2002 שמור.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אני ממליץ לך לא לגעת ביונדאי קופה מהשנים האלו רכב לא משהו בכלל,הונדה קופה רכב מצויין הבעיה שלמצוא אחת שמורה זה כמו למצוא 106xsi יד ראשונה. מאוד קשה רובם כבר גמורות.

לגבי המגאן קופה עם אתה רוצה להנות תקנה רק את המנוע 2.0 ועם אתה מחליט ללכת על 1.6 אז אח ורק מ00 ששם המנוע קיבל 110 סוסים והוא נוסע וסוחב מעולה. לגבי מגאן קופה עם אתה קונה אל תתפשר תחפש רכב שמור ומתווקתק שמוטל כמו שצריך ושהסאן רוף תקין. כי רכב כזה שלא טופל וקרוע זה חור רציני בכיס. לגבי הטיגרה גם מנסיון-רכב מצויין תחפש רק 1.6 רכב מעולה נוסע חזק יחסית התנהגות כביש טטובה מהנה לנהיגה מנוע אקוטק אמין. ניתן למצוא שמורות כאלו וישנן דגמים בעלי סאן רוף.

אפשרות נוספת שיש לך היא ה-206 אפילו gti 2.0 ממודל 2000 נמכר סביב המחיר הנ"ל עם אתה רוצה להתקדם בשנה תקנה 206 xs ידני 1600 3 דלתות וסאן רוף חיצונית זהה לGTI. לגבי אמינות כול הרכבים הללו זה תלוי בטיפול רכב לא מטופל לא משנה איזה יעשה לך צרות צרורות. בהצלחה

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכם על התגובות המפורטות!

בתקציב שלך נכנסת בכיף איביזה כמו שלי =] בגרסאות הידניות הן מאוד פופולריות ומוצלחות.

רכב שיש לו מלא אפשרויות לקישוטים ושיפורים זמינים בשוק, וגם לא הכי יקר לתחזוקה.

האיביזה זה אחד הרכבים הכי יפים שיש על הכביש לטעמי, אבל אני משוחד =]

אם הספרדיה החמה לא מעניינת אותך ואתה נעול על משהו ידני, אפשר את האחות הזולה לבית VAG - הסקודה פאביה.

תחפש טוב משהו עם עבר פרטי ולא מונית, ובתקציב שלך אפשר למצוא משהו משנת 2002 שמור.

אני ממש אוהב את האיביזה אבל יותר בכיוון של הצורה החדשה יותר, רק שהיא לא בכיוון של התקציב שלי..^^

לגבי הפביה, היא אולי אחלה רכב אבל היא לא ספרטיבית, שזה בעצם מה שאני מחפש..

אני ממליץ לך לא לגעת ביונדאי קופה מהשנים האלו רכב לא משהו בכלל,הונדה קופה רכב מצויין הבעיה שלמצוא אחת שמורה זה כמו למצוא 106xsi יד ראשונה. מאוד קשה רובם כבר גמורות.

לגבי המגאן קופה עם אתה רוצה להנות תקנה רק את המנוע 2.0 ועם אתה מחליט ללכת על 1.6 אז אח ורק מ00 ששם המנוע קיבל 110 סוסים והוא נוסע וסוחב מעולה. לגבי מגאן קופה עם אתה קונה אל תתפשר תחפש רכב שמור ומתווקתק שמוטל כמו שצריך ושהסאן רוף תקין. כי רכב כזה שלא טופל וקרוע זה חור רציני בכיס. לגבי הטיגרה גם מנסיון-רכב מצויין תחפש רק 1.6 רכב מעולה נוסע חזק יחסית התנהגות כביש טטובה מהנה לנהיגה מנוע אקוטק אמין. ניתן למצוא שמורות כאלו וישנן דגמים בעלי סאן רוף.

אפשרות נוספת שיש לך היא ה-206 אפילו gti 2.0 ממודל 2000 נמכר סביב המחיר הנ"ל עם אתה רוצה להתקדם בשנה תקנה 206 xs ידני 1600 3 דלתות וסאן רוף חיצונית זהה לGTI. לגבי אמינות כול הרכבים הללו זה תלוי בטיפול רכב לא מטופל לא משנה איזה יעשה לך צרות צרורות. בהצלחה

לגבי ההונדה אתה צודק 100%, לא משנה כמה חיפשתי זו פשוט משימה בלתי אפשרית.

לגבי המגאן תודה על הפירוט אחי.. זה נשמע כמו סיפור אבל תכלס נשמע שיש פוטנציאל (בנוסף לפוטנציאל מבחינה חזותית).

בכל אופן שמעתי שיש לה די הרבה מחלות, רובן בעיות חשמל, או שהתושבות מנוע שלה לא איכותיות במיוחד ונשברות אחרי כמה לחיצות.

מה אתה אומר על מגאן קופה אוטומאט 2001? במקרה אני מכיר אחד שמוכר.

לגבי הטיגרה תודה רבה, אקח את זה לתשומת לבי.

עכשיו לגבי היונדאי קופה.. ראיתי אחת נראית מאוד שמורה, 97', קצת יותר מ200 ק"מ ועברה שיפוץ מנוע.. נמכרת בפחות מהמחירון, מאוד אהבתי איך שהיא ניראת, אבל מבחינת אמינות וכו' מה דעתך? אני ממש לא רוצה לראות מוסכים בתדירות גבוהה.

תודה רבה!

• תוכן חדש...