Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של חבר הכבל של האנטנה חתוך, הוא קצר ואין בקצה את הקונקטור.

השאלה שלי היא האם אפשר לקנות כבל כזה, לחשוף אותם ולחבר את שניהם באמצעות איזולירבנד?

פורסם

אפשרי אבל תיקח בחשבון שהסיכוך של כבל האנטנה בנקודה הזו נפגע ולכן איכות הקליטה עלולה להפגע.

רצוי היה או לקנות שני קונקטורים (זכר ונקבה) לאנטנה RF ביתית כמו של טלוויזיה או ווידאו ולהאריך את הכבלים בעזרת קונקטור שכזה - ככה הסיכוך בעצם נשמר והתנגדות הכבל כמעט ולא מופרעת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טעות חמורה

בכבל אנטנה אל תשחק בחיבורים ובטח לא באיזולירבנד

תחליף כבל קומפלט אחרת תקבל רעשי רקע ורמת הקליטה תצנח

פורסם

אם הוא יחבר כמו שצריך לא אמורה ליהיות בעייה

כמובן שכבל חדש יהיה עדיף לא יצא לי לעשות חיבור כזה אבל ניתקלתי כמה פעמים באנשים שעשו ככה

אדון MEGAN62 ברוב הרכבים החדשים שמגיעים עם HU מובנה אם רוצים להחליף שמים גם מתאם אנטנה {אז יוצא שזה חיבור על חיבור:idea: }

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
כן אפשרי

כבל קואקס לא מתקנים. למרות שעל פניו ניתן להלחים את הגיד המרכזי וגם את הסיכוך אבל זו שטות ממדרגה ראשונה לתקן כבל אנטנה מכיוון שחומר הבידוד (טפלון) בין הגיד המרכזי לסיכוך נפגע ואותו לא ניתן לתקן.

איזה כייף לי :)

פורסם

JUNIOR 66 אני מתפלא עליך ועל תשובותיך

אני ממש לא מבין מה הקשר בין מתאם אנטנה ואו מעריך אנטנה לבין המלצתך לבחור שרוצה לחבר כבל אנטנה עם איזולירבנד

שים לב לתושבתו של "מרק10" שניסח זאת טוב ממני

ובאמת שאין צורך ב"אדון" ואו כל מיני תוארים כאלו ואחרים

פורסם

שים לב george אני אענה לך ובזה יסגור את חלקי בעיניין הזה סופית

אם אתה או כל אחד אחר רוצה לחבר כבל אנטנה חתוך או קרוע (זה ממש לא משנה) שיבושם לך

בסך הכל שום נזק לא יעשה, במקסימום יהיו רעשי רקע

אבל אני חוזר ואומר שאף מתקין שמחשיב את עצמו מקצוען או אפילו חובבן פלוס לא יחבר כבל אנטנה ובטח לא באיזולירבנד

עכשיו אם זה עובד או לא זה ממש לא קשור ולא רלוונטי

פורסם

MEGAN62 יש תאורטי ויש מעשי

תאורטי עדיף כבל חדש מעשי הוא חיבר ועובד פיקס ואם זה עובד בלי הפרעות אז זה הצליח ואין שום בעייה להתחיל להעביר כבל חדש זה יותר הוצאות

אני לא בא ואומר שזה מומלץ ואני גם לא יצא לי לעשות חיבור ככה אבל ראיתי כמה שעשו והכל עובד זה לא סיב אופטי שפה זה כבר בלאגן

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

MEGAN62 על סמך מה אתה רושם דברים כאלה??

בנאדם שלא רוצה להכנס לנזק של 200 ש"ח כדי להחליף אנטנה שלמה אז למה שלא יעשה את זה

ויש מתקינים שמתחשבים באנשים ועושים את זה כדי לא להכניס לנזק כספי אנשים אחרים רק בגלל שהחוט ניזוק או חתוך

פורסם

זה יעבוד סה"כ אבל רצוי לפחות לשים מחברי RF טובים - זה מוריד מהפגיעה בקליטה בצורה משמעותית בהרבה מקרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
MEGAN62 על סמך מה אתה רושם דברים כאלה??

בנאדם שלא רוצה להכנס לנזק של 200 ש"ח כדי להחליף אנטנה שלמה אז למה שלא יעשה את זה

ויש מתקינים שמתחשבים באנשים ועושים את זה כדי לא להכניס לנזק כספי אנשים אחרים רק בגלל שהחוט ניזוק או חתוך

אם כבר רוצים לתקן כבל קואקס מרכיבים מחבר נקבה וזכר מסוג BNC או מיני UHF בעל עכבה של 50 אוהם.

כול אחד שיעשה כרצונו. לידיעה כללית הרדיו יקלוט גם עם כבל אנטנה חשוף כלומר הגיד המרכזי חשוף כ-5 מילימטר בקצה נסה ותווכח.

פורסם

זה יעבוד סה"כ אבל רצוי לפחות לשים מחברי RF טובים - זה מוריד מהפגיעה בקליטה בצורה משמעותית בהרבה מקרים.

בעיקרון עם משתמשים במחברי RF איכותים בכדי לתקן או להאריך כבל קואקס לא צריכה להיות בעיה בקליטה וההנחתה היא לא משמעותית.

• תוכן חדש...