Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשות אבי סובארו אימפרזה 99' אוטומטית. כשרכש את הרכב בשנת 2001 הבעלים הקודם התקין רדיו-טייפ שנמצא אצלנו עד היום. כמובן שהיום המילה "טייפ" בצירוף כלל אינה עובדת, וגם הרדיו לא משהו, אז החלטנו להחליף את הכל לרדיו דיסק.

הסתכלתי בזאפ, וצמצמתי את האפשרויות מבחינת תקציב שאנחנו מוכנים להשקיע ברדיו דיסק, והגעתי לשלושה דגמים:

LG LAC2900N

http://www.ninja-polo.com/index.php/lg-lac2900n.html

Kenwood KDCW3041

http://www.ninja-polo.com/index.php/kenwood-kdcw3041.html

Pioneer DEH3050MP

http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1726

מבין שלושת הנ"ל, איזה דגם עדיף? האם יש דגם באותו טווח מחירים שעדיף יותר?

בינתיים ה-LG הכי מושך אותי עקב מחירו...

ועכשיו בנוגע להתקנה,

עד כמה שהבנתי, כדי להתקין רדיו דיסק צריך לנתק את המצבר. איך עושים זאת ברכב שלנו, סובארו אימפרזה 99' ? האם כל אחד יכול להתקין לבד, או שכדאי ללכת למתקין?

ואם כדאי ללכת למתקין, כמה עולה התקנה?

אילו מתקינים מומלצים יש בירושלים?

במקרה בשבוע הבא אנחנו בתל אביב, האם כדאי לקנות את אחד מהרדיו דיסקים הנ"ל בתל אביב, ולהתקין באיזור? אם כן, יש איזשהו מתקין מומלץ באזור החנויות שמוכרות את המכשירים הנ"ל? או לחילופין, מקום שמוכר ומתקין במקום?

מצטער מראש אם זה יותר מדי שאלות,

תודה רבה לצדיק שיענה.

פורסם

דבר כזה לא מצריך מתקין על, אלא רק ידע די בסיסי בזה.

בוא נגיד שכל מתקין אשר קצת מכבד את עצמו ויש לו חנות, אפילו ללא מוצרים יקרים ברמה מטורפת, צריך לעשות את העבודה בצורה טובה ומוצלחת

פורסם

אין צורך בניתוק של המצבר

ולא מומלץ להתקין את הרדיו דיסק לבד

התקנה של רדיו דיסק עולה כ 50 שקלים לפעמים דורשים יותר.

אני ממליץ לך לקנות ולהתקין את הרדיו דיסק במקום אחד קרוב לבית כך במקרה שתהיה תקלה יש לך

אחריות מלאה וקרוב לבית.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

רדיו-דיסק פשוט.

להלן כללי האצבע - מכאן תעשה מה שבא לך:

1. תקנה אך ורק מכשיר מחברה מוכרת. לא משנה עד כמה המחיר מפתה, אל תתפתה לכל מיני AKAI, EAGLEROAD וכו'. לך על הבטוח (כל האחרים - המון בעיות) - פיוניר, סוני, קנווד, JVC, אלפיין, קלריון וכו'.

2. בדגמים הפשוטים באמת שאין הרבה הבדלים בין המכשירים. השאלה למה אתה הכי מתחבר. דברים חשובים שכדאי לשים לב אליהם: א. האם המכשיר קורא MP3. ב. האם יש כניסת USB או SD. לדעתי אין כמו כניסת USB קידמית. דיסקים זה משהו שעבר מן העולם. וכניסה עם כבל זה די מעצבן.

3. התקנה ורכישה - בגלל ההבדלים האפסיים במחירים - עדיף ללכת להתקין ליד הבית. תנסה אולי באוטו-דיפו יש להם אחלה מבצעים לפעמים.

פורסם

בעניין הרדיו דיסק LG לי היה אחד כזה באוטו הישן רדיו דיסק פשוט ויעיל נותן תמורה למחיר.

לפני חצי שנה הוא עלה לי עם התקנה 400 ש"ח.

פורסם

אני הייתי הולך על הפיוניר שוב זו דעתי האישית

מהסתכלות על שאלת ההתקנה ועל ניסוחה זה די ברורשאין לך הבנה בנושא לכן אני ממליץ על מתקין מקצועי

סך הכל עלות של 70-100 ש"ח

פורסם

מבין שלושתם הייתי ממליץ על הפיוניר.

לגבי ההתקנה - אישית ממליץ על אהובי שי כשתהיה לך ההזדמנות לקפוץ לתל אביב, הם גם מוכרים ר"ד ומתקינים במקום.

זרקו פה מילה על התקנה באוטו דיפו, אני ברמה האישית לא הייתי נותן להם להתעסק לי ברכב מעבר להחלפת מצבר או צמיג.

נ.ב.

תתעקש על יבואן רשמי איפה שלא תקנה, הם נותנים 3 שנות אחריות. יבוא עקיף זה שנה. ואותו מחיר רוב הזמן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צמיגים זה לא תורה מסיני, מקסימום מה? ישרטו קצת את הטאסות?

החלפת צמיג זה משהו שרובנו עושים לפחות פעם אחת בחיים באמצע הכביש, רדיו דיסק, מאידך, לא.

הילדים שעובדים ברוב סניפי אוטו דיפו לא שמים חצי קצוץ על האוטו שלך או שלי, עושים עבודה שאפילו בכפר יקראו לה חאפרית ודואגים להשאיר סימנים איפה רק אפשר.

לראיה - ברכב הקודם שלי, בסה"כ באתי להתקין דיבורית. יצאתי עם מעיכה בדלת ימין כי השמוק פתח אותה חזק על המעקה בלי לשים לב ופלסטיק חיפוי של הקורה הקדמית שנשברו לו חצי מהקליפסים כשהוא ניסה להוריד אותו בשביל המיקרופון.

הדיבורית לא עלתה לי כמו כל הנזק שהוא עשה שם.

מעבר לזה, מבחינה כספית ההבדל ביניהם למתקין ששווה את הכסף שלו (ולא חסר כאלו) הוא מזערי ביותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

1. אני בחיים לא החלפתי צמיג באמצע הכביש. בעצם אף אחד לא.

אולי גלגל - וזה באמת לא בעיה.

אבל שאתה בא לתקן פנצ'ר או להחליף צמיג זאת כן תורה, בטח יותר מאשר להחליף לך רדיו-דיסק.

2. החלפתי כמה פעמים רדיו-דיסקים באוטו-דיפו - שלא היה לי כוח להחליף לבד.

סה"כ בסדר, באמת.

יותר מזה לא הייתה עושה שם.

ולמען האמת? יותר מזה לא הייתי עושה ב-90% מהמקומות.

החלפה של מה שמצריך פירוק פלסטיקים וכו' - בעייתי מאוד.

• תוכן חדש...