Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחצי הראשון של יוני הייתי בארה"ב וחרשתי עם סברינג שכורה את צפון מזרח ארה"ב בין בוסטון, שם גרה הבת שלי ופניסילבניה, שם היה אירוע גדול של חובבי מכוניות פורד.

הסברינג, כמו אחותה האבנג'ר שלפני זמן סקרתי גם אותה (בנסיעה מניו יורק ליוסטו שבטקסס), התנהגה למופת ובשפה של אניני הרכב, היא "משעממת", "צפויה" וכו'. נהגתי בה 1500 מייל בכל סוגי הדרכים ואין לי טענות. רכב טוב, נח, תא נהג הגיוני (חוץ מהמערכת המובינת שכדי להשחיל בה דיסק צריך ללחוץ על שני כפתורים...), נוסע יציב, קצת מתנדנד במהירויות של 70-80 מי"ש.

התאוצה בסדר, תא מטען גדול כמו שאני אוהב.

התבוננתי קצת בכבישים והיות ואני נמצא לפחות שלוש פעמים בשנה בארה"ב, אפשר לחוש במגמות.

אז ככה, בתחום המכוניות הקטנות והבינוניות, ניסן תופסת את מקומה של טויוטה. הניסן Versa שהיא הטידה שלנו היא לדעתי הכי נפוצה בסגמנט שלה. הניסן Sentra שהיא כנראה האלמרה נראתה לי יותר מהטויוטה קורולה ואילו הניסן Altima (כנראה הפרימרה) נראית בהמוניה, לא ראיתי אפילו טויוטה אחת מקבילה.

הטויוטה קמרי בהחלט שולטת אבל יותר ויותר רואים את השבי מליבו וניסן מקסימה.

גם המזדה 3 מאד נפוצה. הגולף פשוט נעלמה וגם ג'טה שהיתה נפוצה, נעלמה לי מהעיניים.

בתחום הג'יפים הטויוטה למיניה שולטת.

כל זה ממראה העיניים שלי.

אה ואוטובוסים, אז יותר ויותר רואים את הואן הול הבלגית.

בנוסף לסברינג נהגתי בלנסר 2009 של הבת שלי, 2 ליטר ו 148 כ"ס והעיקר, ידנית! ממש מטוס.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בהחלט רשמים מעניינים , תודה.

שמתי לב , כי בארה"ב , מעצם טיבה , ישנם הבדלים מהותיים במאפיינים שונים בין מדינות שונות (בכ"ז כ - 50 מדינות) .

בתחום המוטורי התופעה מאוד בולטת. קשה לקבל אינדיקציה ממדגם מקומי. מסתבר , כי יש הבדלים דרסטיים בדפוסי קניית

הרכב בין החוף המזרחי , המערבי וה "מיד ווסט". למשל, בקליפורנייה יש פופולריות רבה לתוצרת חוץ , כולל אירופית (גרמנית).

הפריוס מאוד נפוצה ואופנתית.

מסתבר כי שיטת ה"דילרים" בעיקר בתוצרת חוץ גורמת להבדלי מחירים בין מקומות שונים וכנגזרת גם לתפוצת הדגמים.

פורסם

עברתי בכמה מדינות כאשר העוגנים היו מסצ'וסטס האופנתית והפלצנית ופנסילבניה הכפרית.

לא מצאתי הבדלים ניכרים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...