Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 6K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום ואני מבקש את עזרתכם המיקוצעית בקניית הרכב הראשון שלי

אני חייל וזה אומר שאין לי כסף כמעט והשימוש שלי ברכב הוא מינימאלי ובעיקר ליציאות של הסופ"ש ואולי מידי פעם באמצע השבוע

עד עכשיו דיברתי עם אנשים שלפי דעתי קצת מבינים והגעתי למסקנה לגביי האפשריות שלי :

1. סובארו ג'אסטי (ידוע לי שהרכב מרובע וקטן )

2. דייטסו שרייד (אופציה שלא ביררתי עלייה ביכלל )

3. פיאט פונטו 96 SX 75 ( ידוע לי רק על בעיות היתחממות ביגלל זילזול בנוזל קירור ששמים מים במיקום )

בגדול לא חשוב לי המראה של הרכב אבל רצוי שיראה טוב

על הסובארו שמעתי שאי ממש ממש לא רואה מוסך ובגדול צריך רק ליקנות ולעשים דלק ולינסוע

על הפיאט שמעמתי שחלקים זולים ויש בשפעה וגם אחרי שמחליפים לה את הנוזל קירור ומשאבת מים אז העניין של הקירור מיסתדר

הרעיון האידיאלי שלי הוא לימצוא רכב שטופל כמו שצריך לסדר אותו מעט ועדיף ביכלל לא .. ואז לינסוע

וחשוב ששאחזקה תהיה סופר זולה

ולפי דעתי אם כבר בן אדם עושה תאונה חזקה אז הבטיחות של הפיאט ושל הסובארו אותו דבר יהיה נזק דומה )

(אני לא מדבר על העניין של הביטוח וכל השאר )

תודה מראש על העזרה אני מחכה לישמוע כל דעה של כל בן אדם שאיפלו חושב שהוא מבין כל דעה חשובה לי

פורסם

קח בחשבון שרכב זה לא רק רכישה.

יש ביטוח (לנהג צעיר מעל 4000 ש"ח לשנה למקיף+צד ג')

טסט+אגרה (1000 ש"ח לשנה לרכבים קטנים)

טיפול שצריך לעשות פעם בשנה פחות או יותר (בין 300-350 שקל לטיפול זול בלי בלמים ל 1000 שקל לטיפול גדול עם בלמים)

וכמובן דלק.

אם הרכב רק ליציאות ומדי פעם באמצע השבוע, רק ה 5000 שקל של ביטוח+טסט בשנה זה הרבה מאוד נסיעות במונית....

תשקול אם כדאי להחזיק רכב שסביר להניח שישתה כל פרוטה שיש לך בתור חייל.

פורסם

בקשר לביטוח זה עושים לי ..

אני בנתיים שואל על הרכב עצמו לא על העוליות מסביב ... וכן ידוע לי שדלק זה לא העניין זול וביגלל זה הרכב צריך לישתות כמה שפחות...

בבקשה תעזרו לי בקשר לעניין של הבחירת רכב ...

פורסם

ההמלצה שלי היא ללכת על מאזדה סדן מודל 95-96.

התחזוקה זולה יחסית, אם תמצא מכונית במצב טוב.

היתה לי מאזדה כזו, במשך 5 שנים לא ראתה מוסך בכלל, חוץ מטיפולים שוטפים.

טיפלתי בה כאילו היתה הבובה שלי.

אוטו טוב מאוד, לא אוכלת שמן, "קמה בבוקר לנסיעה כמו גדולה".

למרות שהיתה לי דפיקה מאחורה, בא איזה מישהו מטייבה, והלכנו לעשות ישר העברת בעלות...

:-P

בהצלחה בכל מקרה

פורסם

אין המלצה על דגם ספציפי בתקציב כזה.

תסתכל ביד 2 מה ההיצע במחירים האלה ותיקח את הרכב שנמצא במצב מכני הכי טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בבקשה עוד דעות מנסיון של אנשים אני בנתיים לא לחוץ ליקנןת אבל נחוץ לי הדעה שלכם

ובנתיים הדילמה בין הג'אסטי ולפונטו

• תוכן חדש...