Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Bioshock עולה לזכרון אבל לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר. אחרי שהתחלתי לשחק בו (באיחור אופנתי, אני יודע), לפתע - ואחרי שהותקן על המחשב גם הענתיקה Syberia - המשחק לא רץ יותר, למרות שהוא עולה לזכרון ורואים אותו ב- task manager. רעיון?

(מחשב XP, 4GB, DX9c, 4870 - שמריץ בלי למצמץ BF3 וכו')

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1. דרייבר לא מעודכן של כרטיס המסך.

2. גרסה לא מעודכנת של המשחק-חפש patch לעדכון.

3. מערכת הפעלה לא מעודכנת.

4. ייתכן שsyberia רץ ברזולוציה שונה מאשר bioshock והכרטיס עובד ברזולוציה אחרת. בדוק מאפיינים מתקדמים בדרייבר של כרטיס המסך-ניתן "להכריח" משחק לעבוד ברזולוציה מסויימת.

5. בעיית תאימות של כרטיס המסך למשחק הספציפי.

עריכה: הסר את syberia ובדוק האם bioshock עולה כרגיל. אם הוא עולה כרגיל, יתכן שsyberia התקין קבצים שהחליפו במערכת ההפעלה את הקבצים ש bioshock שתל.

פורסם

וואוו, סיביריה, איזו נוסטלגיה.

אני משחק בME2 בפעם השניה ומרגיש ישן :)

האם הביושוק מקורי או פיראטי ופרוץ?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הביושוק הורד מביטורנט (20$ על משחק כ"כ ישן? WTF?). אגב, את הרוב המוחלט של משחקי אני קונה. כבר עשיתי preorder של BF3, למשל.

מתן - הדבר היחיד שהשתנה היה התקנה של Syberia, כך שנראה לי שהפתרון הוא באמת להסירו ולהתקין מחדש את ביושוק - אבל אני לא מוצא היכן ה- SAVE של ביושוק... ולשחק הכל מחדש? NO NO

פורסם

אל תהיי עו"ד, זה בסדר שאתה מוריד לפעמים פרוצים, כולנו.

הSAVE נמצאים אי שם בתקיית "המסמכים שלי" או אם אתה בחלונות 7 אז בתקיה על שם המשתמש שלך ואז ב"My Documents".

נסה להתקין "קראק" חדש, אם זה לא עוזר שמור את קבצי הSAVE והתקן מחדש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נפתר - הייתי צריך לעדכן משהו ב- registry. תודה על הסיוע אחיות קטנות ;-)

ולגבי הורדת פרוצים: אני עקרונית נגד, אבל חייב להיות היגיון מסויים. רכשתי גם משחקים שעוד לא יצא לי להפעיל, כמו ME2 או Dragon Rising, אבל לדרוש על משחק בן 4 20$, זה סתם "ניעור" של הצרכן. זו לפחות דעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ד"א, אחלה משחק(יש 2 סיומים שונים). מומלץ גם לשחק בשני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הצלחתי לשחק באף אחד מהם :?:cry:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התעלקות:

התקנתי את המשחק סיבריה, רק שבשלבים הראשונים הוא קורס (כשקייט מגיעה לגשר).

יש לי 7 64 ביט, מעבר AMD ATHLON II, כ.מסך ג'יפורס 9500GT.

עדכון - התקנת דרייבר עדכני לכ.מסך מאתר NVIDIA פתר את התקלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...