Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי את הרכב הנ"ל השבוע

הרכב יד 2 ולרכב היסטורית טיפולים במוסך מורשה עד לבעלים הראשון שמכר את הרכב ב04

לפי התיעוד בוצעה החלפת רצועת טייימינג בסוף שנת 2003

משנה זו ואילך הרכב עשה 70 אלף קילומטר בלבד, וקניתי אותו ב 137 אלף

ידוע לי כי לפי הוראות היצרן יש לבצע החלפת רצועה כל 5 שנים או 100 אלף

אין לי מושג אם הבעלים האחרון החליף רצועה(הוא לא זוכר בנאדם מבוגר אז יש מצב שלא),השאלה שלי היא האם יתכן שהרכב היה מחזיק כמעט 7 וחצי שנים ללא החלפת הרצועה כי מצד אחד לא עברו 100 אלף ומצד שני עברו מעל 5 שנים..

והאם אני יכול לנסוע עליו בראש שקט..

תודה

פורסם

לנסוע בראש שקט- בטוח שלא. יכול לקרות מצב שבו הרצועה מאריכה ימים (אני מכיר רכב בו החזיקה רצועה 10 שנים עד להחלפה יזומה), אבל זהו עניין של הימור. אני במקומך הייתי מחליף אותה, זה כסף קטן לעומת הנזק שיכול לקרות.

פורסם

יש המלצות על מקום זול\אמין לביצוע הטיפול ?

אני לא אלך למוסך מורשה טויוטה ואממן להם את אולם התצוגה המפואר..המחירים שם מופרזים.

פורסם

לא בטוח שבמורשה המחיר מופרז, תרים טלפון למוסך המורשה ותברר.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

להחליף ללא דיחוי.

לי היה רכב כזה - טיפול גדול מאוד שכלל, בין השאר, החלפת כל הרצועות (אבל עוד טיפולים בבלמים, פלאגים ועוד כהנה וכהנה) עלה לי כ-2800 ש"ח במוסך מורשה יבואן לפני כשנה וחצי. תביא בחשבון שרק סט רצועות הוא עניין של כמה מאות ש"ח, וזה לפני כחלקים הנוספים ושעות העבודה.

אני הקפדתי לטפל במכונית במוסך מורשה יבואן מסיבה פשוטה מאוד - הרושם שלי היה שבאותו מוסך הרכב קיבל טיפול מקצועי, ושמנהלו היה אדם הגון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני פחות משנה החלפתי לקורולה 95 שהיתה לי רצועות טיימינג, כולה הייתה סדוקה ויבשה והיתה שאלה של זמן מתי תקרע ותעשה נזק למנוע, למרות שקראתי בפורום בחו"ל במנוע הזה ספציפית כאשר נקרעת הרצועת טיימינג הבוכנות לא נפגשות עם השסתומים אבל לא הייתי ממליץ לך לנסות אצלך עם זה אכן כך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...