Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכתבה מוואלה: http://news.walla.co.il/?w=/1/1830646

אתם מבינים ?! גם הנוסע שישב רגע לפני התאונה, על הקטנוע מאחורי הנהג (ומן הסתם עף מהקטנוע ונפצע בעת התאונה) - גם הוא נזנח לאנחות, יחד עם הולך הרגל שנפגע.

עם חברים כאלה - לא צריכים אוייבים.

נהגים כאלה צריכים לשבת מאחורי סורג ובריח להרבה שנים.

alfa 156 2.5.

פורסם

מזעזע.

הוא לא הגיש עזרה לא לנער שפגע בו, ולא לילד שרכב איתו.

צריך לשלול לו את הרשיון (אם יש לו אחד, הוא כנראה נבהל מאוד אם הוא השאיר אדם שיודע מי הוא פצוע).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כרגע ישנן רק השערות שכנראה מדובר באיזה אערס מתלהב שלקח קטנוע באישור או ללא אישור וכל זאת אפילו בלי שיש לו רישיון בכלל.

דרך אגב, אני שמעתי על אבא שמרשה לבן שלו בן ה 14 לרכוב על אופנוע מוטוקרוס 125 סמ"ק חופשי בשדות. ניחא שמדובר באופנוע ללא רשיונות וללא ביטוח, ניחא שמדובר בן 14 אבל לרכוב חופשי בשדות ובמקומות פתוחים דהיינו שטחים זה כבר יותר מדיי ופסול. לא חסר הורים שיודעים אגב שהילדים שלהם לוקחים את הרכב או הטרקטורון לסיבוב. בסופו של דבר, חלק גדול מזה מגיע מחינוך והשגחה בבית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עוד מעט ימצאו אותו.

ואז המנטרה שחוזרת על עצמה...

כיפה על הראש גידול זקן 0עד כמה שילד יכל לגדל זקןן),

ואמא דומעת שמתראיינת ואומרת שהוא נורמטיבי ובן טובים.

:?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היום קראתי על נהג שעשה תאונה ופצע אדון בן 75 בינוני ,הוא נתפס נוהג בלי רשיון ועם כמות של יותר מפי 6 אלכוהול בדם בסביבות ה1400 ומשהו מיקרוגרם לליטר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
היום קראתי על נהג שעשה תאונה ופצע אדון בן 75 בינוני ,הוא נתפס נוהג בלי רשיון ועם כמות של יותר מפי 6 אלכוהול בדם בסביבות ה1400 ומשהו מיקרוגרם לליטר.

לכלא!

להרבה זמן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה לא נגמר. :x

עכשיו ילדה בת 14 בפרדס חנה פצועה קשה שוכבת בכביש. :cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה היא ברשות השופטת ולא ברשות המבצעת, תובעים של בתי המשפט מפחדים ללכת על כל הקופה וזה תמיד נגמר בעסקת טיעון עלובה, שופטים שמנותקים מהמציאות שגוזרים עונשים מצחיקים, ומשטרה חסרת אונים שלא מקבלת רוח גבית לא מהרשות השופטת ולא המהמשל

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...