Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר שהוא יקבל יהיה אפילו פחות מחצי לדעתי.

בגלל שאין לי למה למהר-ובדרך הזו בחרתי את המגבר והסט שרכשתי,לא אכפת לי לחכות עוד ולראות מה יקרה.

ה9886 ירד מהפרק.

אם קלריון 786\785 יעלה ליד 2בזמן הקרוב גם הוא יצטרף לרשימה,יהיה לו יתרון בגלל היואסבי.

יש הבדלים באיכות הסאונד בין ה87 ל 55 ?לא מצאתי הבדל מהותי בין שניהם.ה87פשוט חדש יותר וזהו?

פורסם

הוא פשוט מסרב למכור אותו.

יש אנשים שמעבר לרווח/הפסד, אכפת להם לצאת בהרגשה שהם עשו עסקה טובה.

אני מכיר אנשים שרכשו ציוד יד שניה במחיר די גבוה והם יצאו בהרגשה של עסקה טובה עם מודעות מלאה למחירים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
המחיר שהוא יקבל יהיה אפילו פחות מחצי לדעתי.

בגלל שאין לי למה למהר-ובדרך הזו בחרתי את המגבר והסט שרכשתי,לא אכפת לי לחכות עוד ולראות מה יקרה.

ה9886 ירד מהפרק.

אם קלריון 786\785 יעלה ליד 2בזמן הקרוב גם הוא יצטרף לרשימה,יהיה לו יתרון בגלל היואסבי.

יש הבדלים באיכות הסאונד בין ה87 ל 55 ?לא מצאתי הבדל מהותי בין שניהם.ה87פשוט חדש יותר וזהו?

ההבדל בין ה-9887 9855 הוא שב-9855 יש 1 Bit וב-9887 יש 24 bit ועוד איזה תוספת של מולטי איקוליצר משהו כזה.

מפחינת סאונד ממה שיצא לי לשמוע בשני המכשירים אין הבדל חוץ מהממשק המעצבן של של ה-9855 שרובו סובב סביב הגליל טאצ.

פורסם

ראיתי שיש גם 9853R ב- 800 ש"ח !

אאל"ט למכשיר יש קרוס מובנה כמו ל- 55, ההבדל הוא בתצוגה.

פורסם

זה לא מול העיניים שלי עכשיו, חפש הודעה של איתי רייקונן, דף 5 או 6.

פורסם

אני הייתי יורד מה-9853 לא מכשיר נוח לעבודה ויקח לך הרבה זמן להבין איך לעבוד איתו בגלל התצוגה, הוא מקביל ל-9855 בכיוונים ובכל אבל הסאונד שלו קצת פחות טוב, מניסיון אישי שלי שהיה לי קודם את ה-9853 ואחרי זה רכשתי ה-9855 היה הבדל בסאונד עם אותם כיוונים וזה מורגש.

• תוכן חדש...