Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רוצים כזה לג'ימני שלנו.

האוטו ממש חם בפנים וובצירוף לתינוקת בת שלושה חודשים , זה ממש לא נעים .

רוצים שתהיה אופצייה להתניע את האוטו (הכפתורים של המזגן ישארו בהיכון) לפני הכניסה אליו ופתיחת חלונות בנוסף תהיה גם אופציה מצוינת.

איביי עמוס בקיטים כאלו , איזה לקנות ? נראה לי שמשהו באיזור חמש מאות ש"ח יהיה סביר בהחלט.

כמו כן , יש באוטו אימובילייזר (ניטרול ע"י קוד מהשלט של האזעקה) , זה יפריע להתקנת קיט ההתנעה?

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אתה יכול לבצע את מה שאתה רוצה עם אזעקת MVP 625 של רב בריח, לאחרונה עשיתי את זה לחבר.

אכן האמובולייזר יהווה בעיה אבל אצלו לדוגמה עקפתי את האמובולייזר והרכב מניע ועשיתי שבמידה וישולב הילוך ללא הקשת הקוד הרכב יכבה.

פורסם

שלום אשמח לשמוע את דעתך לגבי המערכת הנ"ל

פרסמתי פוסט בפורום לגבי מספר שאלות.

הקייט במה שאתה רואה בסירטון מגיע אם יחידה יעודית למעקף של האיבולייזר,אבל הקייט מגיע אם כפתור התנעה,שאלתי איך עוקפים את נעילת ההגה ממה שאני מכיר יש נעילה מכנית!

יש לי עוד בעיה איך עוקפים את האיתורן,בניגוד לבעיה שלך יש לי איתורן ועלוקה מפוצלת ברכב האם זה אפשרי בכלל להתקין כזאת מערכת

אשמח לעזרה

פורסם

במקום המתג מפעילים ממסר אחזקה שנותן מתחי הזנה למתח הצתה וניתן דרכו גם למתג ממסרים אחרים שיעקפו את הניתוקים של האיתורן.

שוב זו עבודה הדורשת מחשבה סבלנות וידע, אל תיכנס אם אין לך אחד מהמרכיבים הנ"ל.

• תוכן חדש...