Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קרה בפעם הראשונה.

הרכב מתניע ללא בעיה אך לאחר מספר שניות בסרק או כשמשלבים הילוך, הרכב כבה. אין הבדל בסל"ד הסרק והוא נמצא בערכים הרגילים שלו. הדבר קרה מספר פעמים.

אף נורת תקלה לא נדלקה.

לא בוצע חיבור למחשב תקלות עדיין.בנסיעה הרכב נוסע ומרגיש כרגיל.

יש כיוון למישהו?

פורסם

האם קיים ברכב קודן? במידה וכן יכול להיות שהבעיה נובעת ממנו. האם מייד שהרכב כבה הוא נידלק שוב בנגיעה ראשונה או שצריך לחכות דקה או שתיים ואז רק מניע?

:)
פורסם

הרכב מניע מיד. היכן נמצא חיישן ההצתה? אולי אני יכול לנקות אותו עצמאית. האם במקרה שזה אכן החיישן , הנורת תקלה אמורה לדלוק? אצלי אף נורת תקלה אינה דולקת.

פורסם
הרכב מניע מיד. היכן נמצא חיישן ההצתה? אולי אני יכול לנקות אותו עצמאית. האם במקרה שזה אכן החיישן , הנורת תקלה אמורה לדלוק? אצלי אף נורת תקלה אינה דולקת.

מצטרף לשאלה , גם לי יש רנו מגאן שנת 99 ,וגם אצלי הוא נכבה בפתאומיות(רמזורים וכדומה).

פורסם

עידכון: הרכב נלקח למוסך שהתחבר למחשב ( לא מחשב של רנו). התקלה שהתגלתה הייתה בחיישן גל זיזים. הוחלף בחדש תחליפי איטלקי של חברת facet. כמה מאות שקלים עברו ידיים והבעיה -נכון לעכשיו- נפתרה.

ולמי שרוצה לראות איך נראית הסריקה מוזמן להנות מהקובץ המצורף

סריקה  מחשב רנו 001.jpg

פורסם

ע"פ התקלה הנתונים שהתקבלו מהחיישן שגויים או לא בתחום הנכון, זה יכול לקרות כתוצאה של חיישן קמשפט תקול או תקלה בסולונואיד של התזמון משתנה או בעיה בדיפייזר.

לכן זה לא מחייב שהחיישן תקול.

פורסם
ע"פ התקלה הנתונים שהתקבלו מהחיישן שגויים או לא בתחום הנכון, זה יכול לקרות כתוצאה של חיישן קמשפט תקול או תקלה בסולונואיד של התזמון משתנה או בעיה בדיפייזר.

לכן זה לא מחייב שהחיישן תקול.

אולי נכון .אבל במבחן התוצאה הבעיה נפתרה. מיד לאחר הרכבת החיישן נעשתה בדיקה ממוחשבת נוספת ולא נרשמו תקלות נוספות.

• תוכן חדש...