Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקה לרכב של carsforum-מהי דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה היא מדבקת הפורום המועדפת עליך?  

172 הצבעות

1. 1. מה היא מדבקת הפורום המועדפת עליך?

• אופציה 1 - לוגו הפורום
    • אופציה 2 - כיתוב לבן להדבקה על השמשה
    • אופציה 3 - מדבקה שחורה למסגרת המספר

פוסטים מומלצים

• תגובות 588
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממדבקות, הגעתם לחולצות וכובעים ? חזק!

אני עדיין מחכה לתגובה של שלומי.

אני בהחלט רואה פה פוטנציאל אדיר וחבל להניח לו להתפוגג פעם נוספת.

פורסם
כל מי שישים מדבקה, צריך לדווח בפורום סוג הרכב ברשותו.

אם זה יקרה אתה תצטרך לדווח כל שבוע :)

פורסם

GOLF, אני בעד!

יותר מזה, חשבתי שאפשר לעשות אמנה לחברי הפורום בה הם מתחייבים לנהוג באדיבות ובטיחות ולתת לחברי הפורום שהסכימו כרטיס חבר. לקדם כרטיס חבר הזה כך שעסקים שונים יתנו הנחות לחברי הפורום.

מי שחתם על האמנה וקיבל כרטיס, יהיה מצויין בפרופיל שלו: חבר הקהילה המוטורית למשל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר גם לפתוח בנק זרע של חברי הפורום, ולהוסיף את הכיתוב "גם אני תרמתי" למדבקה.

פורסם

לא מתחייב לנהוג באדיבות ובזהירות, 97 אחוז מהפורום פה הם עברייני תנועה (3 אחוז בלי רישיון).

חולצה סטיקר וסלאמת, מה עכשיו לחתום על התחייבות? עוד מעט תבקשו 2 ערבים לחתימה.

haters will hate

פורסם

בנצי, לא ידעתי שאתה גזען. מה זה משנה ערבים או לא?

אמנם 97% עברייני תנועה, אבל אני אשמח להאמין שהם עדיין אדיבים לנהגים/הולכי רגל בסביבתם.

ובטח שאני לא רוצה לחשוב שרק בגלל סטיקר של CF חברים לפורום ימנעו מלחנות בחניית נכה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לא מתחייב לנהוג באדיבות ובזהירות, 97 אחוז מהפורום פה הם עברייני תנועה (3 אחוז בלי רישיון).

חולצה סטיקר וסלאמת, מה עכשיו לחתום על התחייבות? עוד מעט תבקשו 2 ערבים לחתימה.

:lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני נוטה לחשוב שרשמת את זה בציניות:-D. במקרה ולא, הוא התכוון למילה ערבים מהמילה ערב, ולא ערבים.

ואיך בדיוק הגעתם לעניין חתימה על הסכמים ואמנות ולא יודע מה. כולה סטיקר.

רוצים להתחיל להחתים את כל חברי הפורום? סבבה. תשאירו את הסטיקרים אצלכם. אני כבר אדאג לעשות אחד בעצמי:-P.

שונא גזענים !.

פורסם
אני נוטה לחשוב שרשמת את זה בציניות:-D. במקרה ולא, הוא התכוון למילה ערבים מהמילה ערב, ולא ערבים.

ואיך בדיוק הגעתם לעניין חתימה על הסכמים ואמנות ולא יודע מה. כולה סטיקר.

רוצים להתחיל להחתים את כל חברי הפורום? סבבה. תשאירו את הסטיקרים אצלכם. אני כבר אדאג לעשות אחד בעצמי:-P.

ברור שהיא התלוצצה, אני הרי ערבי ! וגזענות זה לא משהו שקיים בי , מספיקה הצצה חטופה בבנות הזוג שלי בעת האחרונה בכדי לדעת שאני אוהב את כולם :)

טוב מכיוון שאני גר במדינה רחוקה וקרה, האם מישהו יואיל בטובו לשלוח לי חולצה של הפורום (רז), בתמורה אשלח חולצה של DKNY\CK\ED HARDY או משהו .

haters will hate

פורסם

אני מסכים עם הרעיון של מדבקות השמשה הפשוטות שיקלעו לטעמים של כמה שיותר אנשים. מה שכן, אני חושב ששווה - מבחינה שיווקית - להצמד ללוגו הנוכחי (והנאה) של הפורום, ולא ליצור וריאציות שונות ומשונות שלו.

רק שלא תגיע המדבקה לכל מיני חוראנים, שיעשו בושות למוניטין של הפורום.

כל פעם שאני רואה ניידת פונה ללא איתות, או שוטר נוהג ללא חגורה אני חושב על הדוגמא האישית הבזויה שלהם.

יהיה מבייש לראות רכב עם מדבקת פורום נוהג בחוסר אדיבות / פראות / חונה שלא כחוק / חוסם חנית נכים וכו'.

בהחלט שיקול, אבל כאן זה דווקא יכול לעבוד ההפך. אני בהחלט רואה כאן "אשכול בושה" לחברי הפורום החוטאים. :lol:

פורסם

הבעיה של לוגו הנוכחי שהוא ניראה כמו מספר רישוי. זה לוגו מעולה לפורום, אבל בעייתי בתור מדבקה לרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...