Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי היום למוסך מורשה צמפיון כדי לשאול שאלה לגיטימית על רכבי החדש , תוצרת סיאט:

*לא אציין את שמו כדי למנוע הוצעת דיבה מיותרת, רק אזכיר שהוא לא המרכזי וכן מומלץ בגדול

"שלום, רכשתי לאחרונה סיאט חדשה ורציתי לשאול על טיפול לאחר הרצה"

פקידה: "מה? בשביל מה? לא צריך לעשות טיפול לפני 15 אלף"

"אני יודע ובכל זאת אני מעוניין להחליף שמן ופילטר אחרי הרצה"

פקידה (מרימה את הקול) "לא צריך לעשות הרצה לרכבים האלה!"

"בספר רכב כתוב שצריך לאורך 1500 קמ"

פקידה - זורקת משהו לגבי זה שבכל זאת לא צריך לעשות הרצה...

"טוב אני בכל זאת מעוניין לבזבז כסף ולהחליף שמן ופילטר אחרי ההרצה, כמה זה יעלה"

פקידה: "600 שקל"

"ואפשר לשאול איזה שמן אתם שמים?"

פקידה: "סינטטי מלא, לא יודעת בדיוק זה שמנים שמגיעים מצ'מפיון, וולוליין , צריך לבדוק"

כנראה שהם יודעים יותר טוב מהיצרן, שכתב במפורש בספר

"the engine needs to be run-in over the first 1,500 km."

זה גם תורגם לעברית בתור "הרצה" בספר המתורגם...

פורסם

וההמשך ? ידוע שרצוי בהתחלה לא לאמץ בטורים נמוכים (לא רלבנטי לאוטומט) ולא לנסוע בטורים קבועים זמן ממושך. איפא כתוב להחליף שמנים ?

פורסם

לא כתוב וזאת לא הנקודה. התייחסתי לנושא ההרצה.

כמו שגם אמרתי לה, אם אני רוצה לבזבז כסף ולהחליף שמן ופילטר אחרי ההרצה זה בעיה שלי.

פורסם

הפקידה לא יודעת יותר מידי, בקש יועץ שירות.

אם אני לא טועה הם משתמשים בשמן של יורול ולא שמן של וולוליין.

קובי

פורסם

מה אתה עושה צחוק?

מי מדבר עם הפקידה בכלל, זה לא בתחומי הידע שלה.

אפילו היועצי שירות לפעמים לא מדייקים ואחרי קריאה ברשת יוצא

שאני יודע יותר טוב מהם מה עושים ואיך מתקינים...

בגלל שיש לך אחריות אני משתתף בצערך שתצטרך להיכנס למוסכים שלהם,

תתפלל שהם לא יעשו יותר נזק מתועלת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לא כתוב וזאת לא הנקודה. התייחסתי לנושא ההרצה.

כמו שגם אמרתי לה, אם אני רוצה לבזבז כסף ולהחליף שמן ופילטר אחרי ההרצה זה בעיה שלי.

זכותך להחליף שמן ופילטרים מתי שאתה רוצה, אפילו כל יום. אלא שמכאן ועד המסקנה שלך בדבר המלצה של היצרן לטיפול כל שהוא לאחר הרצה, יש מרחק מסוים ולו מהסיבה שאין המלצה כזו. ולענין זה אין שום הבדל אם דיברת עם פקידה או עם מי שתכנן את האוטו הזה, שניהם זכאים להיות תמהים באותה מידה. המלצה הזו לשמירה על נסיעה מתונה ב 1500 הק"מ הראשונים מופיעה להערכתי בכל ספר לנהג, ואין לתת לה יותר משמעות ממה שיש בה.

פורסם

העיקר לפתוח שרשור נגד צ'מפיון, כי זה באופנה כזה עכשיו, קטע מגניב כזה :?

פעם הבאה תשאל את המנקה שלהם מתי להחליף מים וזהו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קצת הבנת הנקרא, לא היה מזיק לך

הפקידה, שמבחינתי היא חלק מצוות המוסך (ובמידה שהיא לא יודעת / בטוחה על משהו יכולה בקלות להתייעץ עם יועץ שירות),

הודיעה לי חגיגית שאין הרצה לרכבים האלה. מה מסובך? בספר רכב וגם בקבלת הרכב, נאמר לי על ההרצה - 1500 קמ.

לא רשמתי בשום מקום שהיצרן קבע טיפול אחרי ההרצה. זו החלטה שלי בלבד.

פורסם

זה בסדר, ההבנת הנקרא שלי במצב טוב. אני הבנתי מה שרשמת היטב, אבל זה לא מבטל את העובדה שפתחת את השרשור בגלל שמדובר בצ'מפיון, כי כמו שאמרתי זה טרנד עכשיו. ולהגיד שמבחינתך פקידה זה חלק מהצוות ולשאול אותה את השאלות ששאלת זה להיות הכי ראש קטן שבעולם.

שאני מתקשר למוסך ועונה הפקידה אני ישר מבקש את מנהל המוסך או אחד העובדים שאני מכיר ומשם ממשיך הלאה.

העיקר הבריאות חביבי, זה מה שחשוב.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לפי דברייך מסתבר כי יועצי שירות לא צריכים ללמוד שום דבר אלא לדעת "לנהל משרד" .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לא! מדבריי משתמע שעם הפקיד/ה שעונים לטלפון לא שואלים שאלות כאלו.בשביל זה יש את מנהל העבודה, מוסכניק, בכל אופן זה מה שאני חושב וזה מה שאני עושה וזה מה שעושים רבים אחרים לדעתי.

בוא נסכים שאם היה מדובר ביבואן אחר כנראה שלא היה נפתח על זה שרשור.

לילה טוב.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
זה בסדר, ההבנת הנקרא שלי במצב טוב. אני הבנתי מה שרשמת היטב, אבל זה לא מבטל את העובדה שפתחת את השרשור בגלל שמדובר בצ'מפיון, כי כמו שאמרתי זה טרנד עכשיו. ולהגיד שמבחינתך פקידה זה חלק מהצוות ולשאול אותה את השאלות ששאלת זה להיות הכי ראש קטן שבעולם.

שאני מתקשר למוסך ועונה הפקידה אני ישר מבקש את מנהל המוסך או אחד העובדים שאני מכיר ומשם ממשיך הלאה.

העיקר הבריאות חביבי, זה מה שחשוב.

פתחתי את השרשור כי נאמר לי משהו שמנוגד להוראות יצרן (נושא ההרצה).

עם צ'מפיון אין לי בעיה. נהפוכו, הייתי מאוד מרוצה בתהליך קבלת הרכב.

לצורך העניין, בניתוב שיחות של המוסך בחרתי בנציג שירות ולא במזכירות - וזו פעם ראשונה שאני מתקשר למוסך הזה (וקרוב לודאי אחרונה)

פורסם

התקשרת כדבריך לשאול על טיפול אחרי הרצה, שזה משהו שלא קיים. אין טיפול כזה. גם לא בהוראות יצרן.

קיבלת תשובה שלא צריך טיפול עד 15K, לא ניצלו את העובדה שאתה רוצה לזרוק כסף לים (שזו זכותך)

ואתה עוד מתלונן?

STI 2004

פורסם

פקידות במוסך לא אמורות להבין בדברים האלו וכל שהיא הייתה צריכה לעשות זה להפנות אותך לאדם מקצועי במוסך לצורך המענה.

מעבר לזה, הכותרת שלך ממש מנופחת לאור הסיפור שלך ובכך זה נגמר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...