Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

חלק מהמקרים שאני מספר לכם עליהם קרו לי בשבוע האחרון. אני מצטער שרק עכשיו אני כותב על כך, אך הייתי עמוס בימים האחרונים.

בכל יום שעובר אני מתחרט על כך שלא צילמתי (איכשהו) את הנהגים הללו והתלוננתי עליהם במשטרה, ואני איכשהו צריך להוציא את זה מהסיסטם.. :shock:

מקרה ראשון:

לפני שלושה ימים נסעתי ללימודים אחרי העבודה. למי שלא מכיר, אני לומד בחולון.

נסעתי על רחוב קראוזה. זהו הרחוב שנמצא מול בי"ס "מקווה ישראל".הרחוב הזה נהפך לרחוב חד סטרי עד שהוא מצטלב עם רחוב סוקולוב. ברחוב הזה יש נתיב ימני לפנייה ימינה וישר, ונתיב שמאלי לפנייה שמאלה בלבד.

המתנתי ברמזור האדום. פתאום מאזדה 2 מליסינג לקחה פנייה שמאלה ונכנסה לרחוב באין כניסה, תוך כדי שהיא כמעט משפשפת לי את הרכב. יש לציין שהרמזור שלהם מראה רק ישר או ימינה. לפני שהספקתי לסמן להם שהם נכנסים בניגוד לחוק, המאזדה עשתה פרסה בתוך הרחוב, ונעמדה בתור אחרי הרכב שעמד מאחוריי.

מקרה שני:

נסעתי אתמול על כביש 1. יש פנייה לכיוון כביש 44 לכיוון אזור. ראיתי שם רוכב טוסטוס שנוסע לו על 80 בנתיב הימני.

מה שהיה מיוחד ברוכב הזה הוא הארגז שלו. או ליתר דיוק-מה שהיה לו בפנים. בתוך הארגז עמד גור כלבים עם רצועה משוחררת. למעלה מחצי הגוף של הכלב רכן מעבר לארגז לכיוון הכביש, כאשר הכלב מנסה לעמוד על דפנות הארגז. הייתה חסרה רק בליטה בכביש-והגור היה עף ומזדכה על הציוד בכלבייה הגדולה שבשמיים :-(

המקרה השלישי קרה לפני למעלה משנה, והוא עדיין לא יוצא לי מהראש בכל פעם שאני עובר במקום המקולל ההוא.

עברתי בדרך לעבודה וראיתי גור כלבים שרץ ברחוב במקווה ישראל. הגור זינק לכביש, ומכונית לא הספיקה לעצור בזמן ופגעה בו במהירות נמוכה (5 קמ"ש) עקב פקק שהיה שם. הנהג המשיך לנסוע מעל הגור (!!) תוך כדי שההגור נשכב על הכביש והתחיל ליילל. ניסיתי להכנס לכביש להוציא אותו משם, אך אף נהג לא היה מוכן להאט את מהירות הנסיעה-וכך ראיתי מכונית נוספת שפוגעת בו באותה מהירות כמו הרכב הראשון-והגור היה עדיין בחיים על הכביש! צלצלתי לצער בעליי חיים שאמרו שישלחו ניידת חילוץ במיידי, אך כשחזרתי באותו היום הגור כבר לא היה. אני רק מקווה שהוא ניצל איכשהו :-(

פורסם

יצר הרע באדם והמקור לרוב הבעיות בעולם הם בגלל התכונה האופיינית להציב את עצמך בראש שרשרת המזון.

היטלר עשה כך ליהודים, היהודים עשו כך לעמים שהתגוררו בארץ (תקופת המקרא) ובני האדם עושים ככה לחיות.

מי שלא מוכן לאיעצר לרגע לאחר לאנשהו וכו.. למען מניעת סבל של אחר (לא חייב בנאדם אפילו ציפור..) וסיכוי להצלת חיים הוא פשוט נאצי תרתי משמע.

פורסם

אני נוהג הרבה בערי המרכז, בעיקר בשעות שאין בהם פקקים, ואני רואה מקרים מרגיזים כאלה כמעט כל יום.

יש נהגים בעלי נטייה לא להתייחס לנהגים אחרים, עד כדי כך שזה מרגיש שהם מתאמצים מעל ומעבר להפריע, לסכן ולעצבן כמה שיותר!

מההתרשמות האישית שלי יש שלוש קבוצות עיקריות שמתנהגות ככה:

1 - נהגים צעירים "ערסים"

2 - נהגי ליסינג ממהרים

3 - נהגי ג'יפים עירוניים

שלושתם סובלים מיתר בטחון עצמי.

מה שכן, אין לי הסבר למה רוכבי קטנועים נוהגים ככה גם.

פורסם

זה פשוט.

קטנוע קטן, כשהוא לא עמוס, זה הדבר הכי זריז ובעל יכולת תמרון שקיים על הכביש העירוני\פרברי. זה גורם לתחושה מסוימת של סופרמן, ומכאן המצב.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אני גם ראיתי מקרה מזעזע.

הלכתי עם שני הכלבים הגדולים שלי בערב חג ראש השנה,זוג הורים צרפתים *(&&&*& השאירו את הילדים (3 ו5 כניראה) עם הגור פקינז שלהם. הגור חצה את הכביש,ריחרח,הרים מבט,ראה את הכלבים שלי מרחוק,ניכנס להיסטריה וחצה את הכביש(הלא סואן לחלוטין) ונדרס.הנהג המשיך.

האמת?אני לא כועס ביכלל על הנהג.הוא נסע בנורמטיביות,הכלב תוך שניות קפץ לו לכביש(שומכאר לא היה יכול להגיב ולעצור בזמן)אני מניח גם שהוא לא שאל לשלומו של הכלב כי הוא חשב שהוא פגע באבן על הכביש או משהו.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

לא הייתי צריכה לקרוא את הקטע על הגורים.

נהרס לי המצב רוח! ועכשיו אני אהיה ליד הכלבה שלי עד שאני אשכח מזה איכשהו. :/

איזה אנשים רעים.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

לפניי חודשיים לערך, כאשר חזרתי מיום עבודה ארוך בשעת לילה מאוחרת, הבחנתי על מסלול הנסיעה בכלב שמוטל ללא רוח חיים, ברגע שחלפתי אותו הצלחתי להבחין שיש קולרק.

החלטתי להסתובב חזרה, כאשר היתי צריכה לנהוג כ 6 ק"מ על למחלף הקרוב.

אכן הבחנתי נכון ולכלבה היה קולר, ברשותי ברכב ערכת עזרה ראשונה כך שהיו לי כפפות של חובשים ויכלתי להסיר את הקולר.

על הקולר לא היה סימון, אך הכלבה נראתה מאד מוכרת.

כל הנסיעה הביתה עברו מחשבות בראש על מנת להבין היכן ראיתי אותה.

ואכן צדקתי, ונזכרתי כי הבעלים שלה פרסמו תמונה בעיתון המקומי, למרות שעת הלילה המאוחרת, התקשרתי למספר שהופיע, הודעתי לבעלים שמצאתי כלבה הדומה מאוד לכלבה שלהם שמפורסמת בעיתון וכי היא ללא רוח חיים ונתתי מיקום מדוייק שלה.

הוספתי שאני מאוד מקווה שאני טועה וזה לא זיהוי נכון שלי.

הטלפון מהמשפחה שזו כלבתם לא איחר לבוא, קיבלתי צלצול בשעה 01:00 בלילה שאכן מאשר שזו הכלבה האובדת.

אמנם היא לא היתה בחיים, אבל סגרתי להם מעגל של תקוות קלושות שהיא חיה ותשוב אליהם.

:|

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל הכבוד לך, אני מוריד את הכובע בפניך.

את הכובע ואת הפיאה ,ואם היה אפשר גם את הקרקפת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...