Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס 2002-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אני די נעול על האוטו ומצאתי את זה:

יצרן: פיאט דגם: פונטו ספייס - HGT SPICE ידני 3 דל' 1.8 נפח: 1,800 שנה: 2002 יד: 3 ת. הילוכים: ידנית

תוספות:

פילטר אוויר פתוח, ג'נטים מקוריים, הגה קל במיוחד (מצב CITY), חלונות+מראות חשמליים, בקרת משיכה - בטיחותי לחורף, מחשב דרך, כיסא נהג+הגה מתכווננים לגובה, פנסי ערפל קדמיים, 2 כריות אוויר...

נסע 75000, טיפולים+קבלות במוסך מורשה יבואן ("מוטורס" בראשון), ב35000 ש"ח (5.5 מעל הממוצע, אני מאמין שהוא ירד),

מה שמונע ממני ללכת על האוטו זה 2 דברים:

1. מה תהיה התחזוקה השוטפת של האוטו? אם נניח כל הביטוחים יעלו לי 8000(נהג צעיר) והאוטו יסע בערך 200 בחודש, ונניח עוד 3-5 על טסט + טיפולים? זה יוצא בערך 18000 עם הדלק, נכון? החישוב שלי נכון? 1500 שקל בחודש אמורים להספיק?

2. זה יהיה הרכב הראשון שלי, והניסיון שלי בנהיגה שואף ל0 וככה גם ההבנה ברכבים, האם יהיה עם זה בעיה?

פורסם

לדעתי על פונטו HGT תוכל למצוא יותר פרטים בפורום של פיאט. http://www.fiatclub.co.il

מכירים שם את רוב ה HGT שמסתובבות, אולי אפילו מכירים את ה HGT שאתה רוצה לקנות,

ואז יוכלו להגיד לך אם הרכב שמור ומטופל באמת, או שאנסו אותו

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...