Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאת את האייפונים מהקופסא עם הניילון הנצמד ? ממש מוזר ליפול על 2 תפוחים רקובים מתוך 3.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אין פה מקום לציניות, בתור לקוח שמשלם ממיטב כספו אני לא מצפה להפסיד יום עבודה ולהיות מנותק בכל הסופ''ש בגלל שמכרו לי סחורה פגומה. במיוחד כשקניתי את המכשירים מחברה גדולה כמו פלאפון.

הבעיה באייפונים מתוארת בהודעה הראשונה - נכבו ולא נדלקים.

חיברתי את האייפונים למחשב - לא עוזר, המכשיר שלי היה טעון יותר מ90%, עשיתי שיחה קצרה ואחרי רבע שעה רציתי להתקשר שוב וגיליתי שהאייפון כבוי ולא נדלק.

במקרה שלך יש ממש מקום לצניות. ממה שאתה מספר, לשם שינוי, חברת פלאפון הגיבה במהירות ועד עתה פעלה כמו שצריך לטובת תיקון ואתה כבר רוצה פלאפונים חדשים, פיצויים למיניהם כאילו אתה משלם להם עשרות אלפי שקלים בחודש.

כל עוד התקלה הינה סבירה ומטופלת בזמן סביר, לא מגיע לך שום פיצוי ועד עתה נראה שאכן כך העניין.

ממש הלקוח הישראלי. סבלנות היא לא מילה גסה.

בן.

עריכה: ראיתי שלבסוף עשית הרד ריסט ובכלל זה עבד, רק שלא תבקש על כך פיצוי ואובדן דקות באייפון.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אין פה מקום לציניות, בתור לקוח שמשלם ממיטב כספו אני לא מצפה להפסיד יום עבודה ולהיות מנותק בכל הסופ''ש בגלל שמכרו לי סחורה פגומה. במיוחד כשקניתי את המכשירים מחברה גדולה כמו פלאפון.

הבעיה באייפונים מתוארת בהודעה הראשונה - נכבו ולא נדלקים.

חיברתי את האייפונים למחשב - לא עוזר, המכשיר שלי היה טעון יותר מ90%, עשיתי שיחה קצרה ואחרי רבע שעה רציתי להתקשר שוב וגיליתי שהאייפון כבוי ולא נדלק.

לכול חברות הסלולאר יש תמיכה טכנית לאייפונים ובדרך כלל התומכים הם מביני עניין והיו פותרים לך את הבעיה תוך דקות ספורות.

אוי ואבוי היית מנותק כול סופ"ש... דווקא היה יוצא לטובה קצת שקט מטלפונים. אני בטוח שמי שהיה רוצה להשיג אותך או היית צריך להתקשר דחוף למישהו היית מוצא מייד טלפון זמין.

אני מסכים איתך שאם הבעיה לא היתה נפתרת למחרת היית צריך לבקש פיצוי מסויים.

בוא לא נגזים...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...