Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאצטרך לעבור שם בעוד כמה שבועות (באזור הלסינקי) ויהיו לי כמה ימים פנויים.

אשמח לשמוע על דברים מעניינים לראות או לעשות, מעבר למה שגוגל וכו' יוכלו לספר לי.

פעילויות מוטוריות, תרבותיות או אחרות - כל רעיון יתקבל בברכה.

למי שלא יודע על מה מדובר, כמה תמונות להמחשה:

Women-in-a-Sauna460x300.jpg

Nokia5110.jpg

קנ"מ:

watermelon2.gif

פורסם

אם כבר תמונות להמחשה,

חבל שאני לא יכול למצוא את מה שקרובת משפחה שלי צילמה במהלך ביקור שם:

חדר שירותים עם שתי אסלות, זו לצד זו. לא, בלי שום מחיצה.

אם תרצה המלצות ללפלנד ושאר מקומות נידחים, אני יכול לברר, אין לי מושג לגבי הלסינקי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה, דווקא על לפלנד ואיסלנד יצא לי לקרוא לא מעט. יש שם הרבה אטרקציות מוטוריות, במיוחד לחובבי השטח.

כרגע מדובר ברדיוס של 100 ק"מ מעיר הבירה, יש גבול לכמה רחוק אפשר להגיע עם סמארט.

פורסם

ביקרתי בהלסינקי בקיץ וזאת עיר נחמדה ובקיץ האווירה מצויינת - יש הופעות רחוב והמון אנשים ברחובות.

כמובן על תוותר על חווית הסאונה הפינית, למרות שאני די סבלתי...

לא יצא לי להסתובב מחוץ להלסינקי.

תהנה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

durex-dry-nonlub.jpg

אף פעם לא בקרתי בפינלנד, למרות שיש לי תכנון כזה אחרי הצבא. האם אזרחות אוסטרית תעזור לי שם? כלומר פינלנד נכללת באיחוד האירופי?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אני נמצא בפינלנד כבר חודשיים, מתגורר 10 ק"מ מהלסינקי.

ת'כלס אין יותר מידי מה לחפש שם (יחסית לערים אחרות באירופה), לגבי מוטוריקה אין לי כל כך מושג, אבל הבנתי שיש פה סימולטור נהיגה שווה ביותר, אם תהיה מעוניין - אני יכול לברר לך על זה קצת יותר.

ידוע לי שאתה מתגורר באירופה, אז אני משער שהדברים הרגילים לא ירגשו אותך (קזינו, פארק שעשועים, גן חיות שהוא די מעפן...)

אם תהיה ממוקד יותר לגבי מה אתה מחפש, אולי אני אוכל לעזור יותר.

האמת היא שהיום הבאתי גיחה לרוסיה, אני אחזור לפינלנד עוד יומיים.

ודיג חייב לעניין אותך, אתה הרי רוסי! :-D

פורסם

תודה RB, זה היה גם הרושם שלי עד עכשיו, ספק אם אמצא שם אטרקציות מקוריות.

הבנתי שבספטמבר יש תחרות של פורמולה 4X4, אבל כרגע זה לא העונה.

נו טוב, נתחבר לטבע ונאכל הרבה סלמון, זה משהו שפינלנד אמורה להצטיין בו. :-)

פורסם
durex-dry-nonlub.jpg

אף פעם לא בקרתי בפינלנד, למרות שיש לי תכנון כזה אחרי הצבא. האם אזרחות אוסטרית תעזור לי שם? כלומר פינלנד נכללת באיחוד האירופי?

סליחה, שכחתי להתייחס לזה.

בעקרון אין צורך באזרחות אירופאית בשביל לבקר שם, הגבולות פתוחים. פינלנד נכללת באיחוד האירופי ואף משתמשת במטבע היורו החל מ-2002, לכן מהבחינה הזאת היא כמו כל מדינה אחרת באזור (רק רחוקה יותר). השיטה הפרקטית להגיע לשם היא בטיסה או מעבורת, אבל תיאורטית אפשר גם בנהיגה משבדיה.

האזרחות האוסטרית עשויה לעזור אם תרצה לעבוד או ללמוד שם, לפתוח חשבון בנק, עסק וכיו"ב. בתור תייר זה לא אמור לשנות הרבה, לפחות למיטב ידיעתי.

• תוכן חדש...