Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני הולך לקבל את הרשיון שלי ומולי (מול אבא שלי יותר נכון) עומדות שני אפשרויות.

אפשרות מספר 1:

ברשותנו הונדה ג'אז 2008 LS אוטומת, המבוטחים עליה הם שני ההורים שלי (50+ עם מעל ל7 שנות רשיון לכל אחד, בקיצור הביטוח הכי זול שאפשר, בלי תאונות וכדומה)

אבא שלי כמובן יעשה לי מקיף וחובה במידה ואנהג עליה, וזו הייתה התוכנית עד לא מזמן, ביררנו אצל סוכן הביטוח שלנו, וביטוח חובה + מקיף בשבילי יעלה ואני מצטט את סוכן הביטוח "1100 ל4 חודשים חובה + מקיף בערך אותו דבר"

ז"א, שלשנה, הביטוח יעלה כתוספת של 6K! מחיר של פיאט פונטו!

וכאן בדיוק הצעתי לאבא שלי את אפשרות מספר 2, פיאט פונטו ידנית כמובן משנות ה90 (רכב שהיה בבעלותו של אבי מ96 עד 02) עם 75 אולי 90 כ"ס, ובנוסף ביטוח, השאלה בקצרה :

האם שווה פיאט פונטו באמת? מבחינה כספית, ההונדה חסכונית בטירוף, הביטוח שלה הוא בשמים! השאלה היחידה שלי היא בעצם כמה יעלה לנהג בן 17 ביטוח על פונטו או כל רכב דומה אחר? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כסף, גם אם זה בטווח הרחוק.

אני מצטער על החפירה, ותודה מראש לכל מי שעוזר.

נעלו לי את האשכול הקודם כי כנראה לא כתבתי מה השימושים שלי..

הרכב המבוקש צריך להיות בעל צריכת דלק נמוכה ככל האפשר, ביטוח זול, והנסיעות יהיו בעיקר בעיר.

אני מצטער אם שכחתי משהו, בבקשה אל תנעלו ישר תגידו לי מה להוסיף כי אני לא רואה עוד משהו שצריך להוסיף.

השאלה העיקרית שלי האם כדאי לעשות ביטוח על האוטו של ההורים או לקנות אחד חדש.

פורסם

אל תבררו רק אצל סוכן אחד -יכול להיות שסוכן אחר יציע לכם מחיר נמוך משמעותית,

לקנות עוד רכב = עוד הוצאה, אתה מחפש לחסוך? עדיף שיבטחו לך את הרכב הקיים,

כי לקנות עוד רכב גם יהיה לך את מחיר הקניה של הרכב גם המחיר של הביטוח, מחירי

הטיפולים יהיו לשני רכבים במקום לאחד, ביטוחים תשלמו עבור שני רכבים,

ובעצם כל ההוצאה על הרכב תהיה כפולה, נכון שרכב משל עצמך נותן לך ניידות

ולא להיות תלוי בהורים שאולי הצרכים שלכם מהרכב עלולים להתנגש,

אבל ככלית - עדיף כבר לבטח את הרכב הקיים, יהיה יותר זול מקניה ותחזוקה של רכב

נוסף אפילו הקטן והפשוט ביותר

תשקול את מילותי בכובד ראש

בהצלחה.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אל תבררו רק אצל סוכן אחד -יכול להיות שסוכן אחר יציע לכם מחיר נמוך משמעותית,

לקנות עוד רכב = עוד הוצאה, אתה מחפש לחסוך? עדיף שיבטחו לך את הרכב הקיים,

כי לקנות עוד רכב גם יהיה לך את מחיר הקניה של הרכב גם המחיר של הביטוח, מחירי

הטיפולים יהיו לשני רכבים במקום לאחד, ביטוחים תשלמו עבור שני רכבים,

ובעצם כל ההוצאה על הרכב תהיה כפולה, נכון שרכב משל עצמך נותן לך ניידות

ולא להיות תלוי בהורים שאולי הצרכים שלכם מהרכב עלולים להתנגש,

אבל ככלית - עדיף כבר לבטח את הרכב הקיים, יהיה יותר זול מקניה ותחזוקה של רכב

נוסף אפילו הקטן והפשוט ביותר

תשקול את מילותי בכובד ראש

בהצלחה.

אני מאוד אוהב וחושק לנהוג ברכב של ההורים שלי, הסיבה היחידה שאני רוצה רכב משלי, כי טוב, בעצם אתה מבין, רכב שלי לא?

שכחתי קצת מעניין הטיפולים והתחזוקה.. אני חושב שבאמת אבטח את עצמי על הרכב של ההורים.

תודה רבה על העצה.

פורסם

יש פה מקום לשאלה בכלל?

אתה הולך להוציא 6000 על ביטוח, אבל גם לפונטו אתה תצטרך ביטוח בעלות של 3000 שקל לפחות. זאת אומרת שבמטרה ואתה רוצה לחסוך(או לפחות להגיע לאותו סכום) אתה צריך לקנות רכב ב-3000 שקל שזה יהיה טרנטה רצינית.

במידה ואתה מוכן לשים קצת יותר כסף בשביל רכב שיהיה שלך ורק שלך, אז כבר תוכל לקנות פונטו מאמצע שנות ה-90, אבל אתה חושב שפה זה נגמר? יש לך להוציא כסף נוסף על טסט, וגם בממוצע יהיו לך מספיק הוצאות על תקלות של רכב ישן.

וכול זה עוד לפני שדיברתי על זה שהונדה ג'אז 2008 זה רכב הרבה הרבה הרבה יותר טוב, נוח, ובטיחותי מפיאט של שנות ה-90.

סע על הרכב של ההורים ותתאפק עד שיהיה לך מספיק כסף לקנות משהו נורמלי.

פורסם
יש פה מקום לשאלה בכלל?

אתה הולך להוציא 6000 על ביטוח, אבל גם לפונטו אתה תצטרך ביטוח בעלות של 3000 שקל לפחות. זאת אומרת שבמטרה ואתה רוצה לחסוך(או לפחות להגיע לאותו סכום) אתה צריך לקנות רכב ב-3000 שקל שזה יהיה טרנטה רצינית.

במידה ואתה מוכן לשים קצת יותר כסף בשביל רכב שיהיה שלך ורק שלך, אז כבר תוכל לקנות פונטו מאמצע שנות ה-90, אבל אתה חושב שפה זה נגמר? יש לך להוציא כסף נוסף על טסט, וגם בממוצע יהיו לך מספיק הוצאות על תקלות של רכב ישן.

וכול זה עוד לפני שדיברתי על זה שהונדה ג'אז 2008 זה רכב הרבה הרבה הרבה יותר טוב, נוח, ובטיחותי מפיאט של שנות ה-90.

סע על הרכב של ההורים ותתאפק עד שיהיה לך מספיק כסף לקנות משהו נורמלי.

זהו שאני חיפשתי את הפתרון הכלכלי ולא מה שטוב לי, כי אבא שלי משלם את רוב הכסף.

ההורים שלי גם ככה בקושי נוגעים ברכב. הוא כבר 37K~ ב3 שנים..

פורסם

אני כמעט בטוח שאם תתחילו לברר בחברות ביטוח אחרות תמצאו מחירים נוחים יותר על ביטוח להונדה גא'ז לנהג צעיר.

תבררו תקבלו הצעות ותחזרו איתם לסוכן של אביך אולי הוא יוכל להוזיל במשהו את המחיר,

בכל מקרה קנייה + אחזקה רכב נוסף (קנייה, ביטוח, טיפולים, טסט ותקלות) לעולם לא תיהיה זולה יותר.

• תוכן חדש...