Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסדר של הסדרות באמת הפוך אבל מה הקטע שבטוקיו דריפט יש שמה מכוניות יותר ישנות כמו הניסאן 350 Z ובמהיר ועצבני 5 יש 370Z ואת ה STI החדשה

לדעתי, היוצרים נכנסו לתסביך, ייצרו כמה סדרות וחשבו שזה יהיה הסוף, או שלמישהו היה רעיון אחר לגמריי להמשיך את הסדרה עוד ועוד... לכן היו צריכים לחשוב ביצירתיות ולחבר בין הסרטים.

הרי אם תקח בחשבון, ע"פ הסיום של פרק 5, מהיר ועצבני 4 לא מסתדר כל כך, כי הרי מישהו X נהרג בפרק שקדם ל 4 וכן הלאה... פשוט שכל אחד יעשה חושבים עם עצמו מה מסתדר לו עם מה

תראה, לא ניתן לשלב מכונית משנת 2011 לסרט שנעשה לפניי X שנים עוד לפניי שהייתה בתכנון אפילו.

מי יודע, אולי אחריי ה 3 רצו לסיים את זה, לתסריטאים היה רעיון אחר, המשיכו ל 4, לאחר מכן היה רעיון להמשיך ל5 ועכשיו, מי שמחכה כמה דקות ולא יוצא מהסרט, ייראה את ההמשך ל 6.

הכל כסף חביבי, כנראה שהסרט מכניס לא רע והם עלו על הגל, לשלב את כל השחקנים, להפציץ בתקציב והינה לך מתכון למסחטת כסף.

לדעתי? מספר 6 יהיה עוד יותר טוב מ 5, מבחינת עלילה, למי שראה את הסיום כמובן... זה מאוד מגרה לחכות ל 6.

מהסיום של 5, ניתן לנחש את השחקנים שימשיכו הלאה בקלות. לפחות את חלקם.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחלה הנחה אך פיקטיבית בעיניי.

בשביל "לזכות" בכרטיסים במחיר הנ"ל,לפי איך שאני רואה את זה,אתה צריך :

1) לרכוש כרטיסים דרך אתר "בהצדעה"

2) להדפיס שובר כלשהו ולגשת עם זה לאחת מתחנות סונול לחנות הנוחות שבפנים SO GOOD

3) לחכות שידפיסו לך שוברים שם,ומשם לנסוע לקולנוע לקבלה,אז ימירו לך אותם בכרטיסים.

בשביל מה כל התהליך הזה? למה אי אפשר לגשת לקולנוע ולרכוש עם הכרטיס "בהצדעה" עצמו? :|

גלובוס גרופ (רשת בתי הקולנוע).

תשמעו אנשים חשבתי שזה די מובן מאליו שעושים חיפוש בגוגל , ככה אני עובד כשאני שומע על משהו ואין לי קישור אליו.

בכל מקרה לכל מי ששאל בהצדעה זה מעודון לכל מי שמשוחרר פשוט נכנסים לפה

https://www.behatsdaa.org.il/ מזינים מספר אישי ומספר תעודה

ויש לכם את כל ההנחות.

נתעסק רגע בקולנוע , EZUF , אני מוכן לעבור את ההליך הזה כל פעם , ולשלם 15 שקלים (!!!) לסרט שעולה 39 שקלים מחיר רגיל!

לא צריך להדפיס כלום , תשמור את המספר אישור בטלפון לכל מקרה , גש לתחנה תן למוכר\ת מספר אישי וקיבלת כרטיסים , משם אתה ממשיך לקולנוע , מגיע ומזמין כרטיס , הבעיה היחידה עם זה למשל בסרטים מבוקשים שאין לך אפשרות לתפוס מקום טוב , אז אתמול נסענו מוקדם לפני הסרט אני וחבר ותפסנו מקומות בשורה 6 (מצויין!) באמצע! ונהנו ב15 שקלים ממהיר ועצבני 5 וכל האולם היה מפוצץ.

יותר מזה , אני מוכן לעבור את ה"טרחה" הזאת כי יש שם הנחות משמעותיות , גם כשאין את המבצע של ה15 שקלים , כרטיס לסרט עולה יותר זול מהרגיל.

שלא נדבר על כרטיס זוגי לסינמה סיטי VIP.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

השיטה הזאת ממש לא מתאימה לתושבי חוץ של ראשל"צ לדוגמא או לכל תושב חוץ שלא מתגורר בסמוך לסינמה סיטי כלשהו. בדגש על ראשון לציון שהוא בין המבוקשים ביותר.

לדוגמא, אני הזמנתי כרטיסים עוד ביום ראשון השבוע, לחמישי, וכבר שמתי לב שמתחיל להתמלא.

אז לפעמים, מישהו שגר חצי שעה מראשל"צ לא יגיע ב 5 בצהריים לקנות כרטיס ל 10 בערב, חוץ מזה, באולמות ממש גדולים של 13 שורות לדוגמא, אתה תעדיף לשבת באמצע, שורה 10-11 ולהיות במרכז, וזה, כן שווה 39 שקל.

להגיע בנחת, 20 דקות לפניי, להכניס את הכרטסי אשראי, להוציא הכרטיסים, לעלות ברוגע לקנות שתייה ואוכל ויאללה לסרט.

יצא לך כנראה במזל לאחת ההקרנות שלאחר הבכורה, אבל, ימי חמישי בדרך כלל ושישי לסרטים מבוקשים, יש בעיה וזה לא נעים לשבת בשורות קרובות מאוד.

חוץ מזה, ראיתי את גודל התור שישנו בראשל"צ בחמישי ושישי בערב, רק לעמוד בתור לכרטיסים המסכנים ואתה מפספס את הסרט.

אז נכון, אני משלם בקירוב אולי פי 2.5 אבל בתמורה לזה שאיני תושב ראשל"צ, אני יכול להגיע בנחת 20-30 דקות לפניי תחילת הסרט, חוץ מזה שאתה בכלל לא צריך להתקרב לאיזור הקופות, עמדת שירות עצמי לכרטיסים נמצאת בכניסה ותמיד פנויה, למצוא חנייה נורמאלית ולעוד לטייל קצת בחנות של IDIGITAL בקטנה. זה החיים.

פורסם

לא ממש אהבתי את הסרט. את המשפטים הקיצ'יים והממוחזרים שנאמרו כדי להזכיר לנו את מה שהיה בסרטים הקודמים ממש לא אהבתי: למשל כשדום אמר לוינס שיברך על האוכל (כמו בסרט הראשון), או כשבריאן בא לוינס בהתחלה והוא אמר לו "באסטר" (כנ"ל, כמו בסרט הראשון). ובכלל, זה סרט על מכוניות, או סרט שמוכיח שעם 2 צ'ארג'רים אפשר לגרור כל דבר בכל דרך?

בקיצור, סרט פעולה חביב ותו לא.

פורסם
יצא לי לראות את הסרט 3 פעמים בבית, באיכות HD. בכל זאת, החלטתי ללכת אתמול לבכורה בקולנוע.

אני אהבתי מאוד. הרבה אקשן, הומור, בחורות יפות, מכות, לחיצות. מה עוד צריך ? :-D.

שני קטעים שקרעו אותי בסרט, כשפוצצו את השירותים והלחיצות עם המכוניות משטרה.

איך ראית באיכות HD, אם בקושי יצא באיכות TS ?

פורסם

כמו שרשמתי מקודם, אנשים חיים בסרט שלא נגמר וכנראה... שהכל באיכות HD אצלם.

פורסם

תשמע , כל אחד והנוחיות שלו , לגבי סינמה סיטי יכול להיות בהחלט שאתה צודק , אבל אם תשאל אותי , אם אתה לא הולך ל BUISNESS בסינמה סיטי , אין טעם להתקרב לשם , במיוחד בסופי שבוע כשכל העולם ואשתו עושים סיפור מקולנוע ונוהרים לשם.

אני מעדיף תמיד (בכלל אני נגד סרטי 3D , זה מעצבן בעיניים והמשקפיים מציקות אחרי כמה זמן , ראיתי אוואטר והספיק לי.)

ללכת לבית הקולנוע באשדוד , חוץ מהקרנות בכורה וכמה הקרנות אחרי הבכורה , בד"כ אני מגיע וכמעט כל האולם ריק (זה עצוב בפני עצמו שאנשים בקושי רואים קולנוע , אני משתדל ללכת לסרטים מתי שאפשר.) ואז יש לך שקט , והמון מקום ואפשרות לשבת איפה שאתה רוצה , ככה ראיתי "האקסים של החברה שלי" והיה לי ממש כיף. שלא נדבר על כל הבני 16 שבאים ומציקים , אתמול צעקתי עליהם באמצע הקולנוע שישתקו כבר.[

במצב הזה , אני תמיד אזמין דרך חבר , יוצא לי חסכון גדול , ואני נהנה בבית הקולנוע הקרוב לביתי.

יש מצב שכמו שאתה אומר , הקרנות בכורה\סרטים חדשים שעדיף מראש להזמין או להגיע ולהזמין במחיר מלא ולתפוס מקום טוב. אבל את הסרטים האלה אני רואה פעם בתקופה. לא כל פעם שאני הולך לקולנוע

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא קראתי את האשכול בכוונה שלא יספרו לי מה הולך להיות8)

אני הולך היום להצגה של 00:50 בסינימה סיטי.

מישהו מגיע במקרה?

:)
פורסם

גם אני ראיתי את הסרט, אחלה סרט העלילה קצת איבדה את עצמה לעומת פעם, פעם היה הרבה מכוניות ופחות עלילה עכשיו זה להפך!

בכל מקרה בקשר לספוילר לגבי הסוף גם אני ראיתי אותו!

מבטיח מהיר ועצבני 6

אבל ממה שאני יודע לטי היא ממש לא אחותו של דום, היא הייתה חברה שלו לפי מה שרואים בסרט הראשון!

וזה בדיוק הקטע שהראו את זה אחרי מה שהיה בסוף, הרי הראו שהוא יוצא עם הבלונדה הזאת ופתאום עכשיו לטי חוזרת

פורסם

את האמת התלבטתי אם ללכת הפעם לראות או לא כי כמו שאמרו חוץ מהראשון האחרים לא היו משהו

אבל הצלחת לגרות יל את החושים ואני כבר קונה כרטיס ראיתי את הטריילר ונראה לא פראייר בכלל :-o

פורסם
גם אני ראיתי את הסרט, אחלה סרט העלילה קצת איבדה את עצמה לעומת פעם, פעם היה הרבה מכוניות ופחות עלילה עכשיו זה להפך!

בכל מקרה בקשר לספוילר לגבי הסוף גם אני ראיתי אותו!

מבטיח מהיר ועצבני 6

צודק, חברה ולא אחות, בילבול שלי. לא יודע למה רשמתי מלכתחילה אחות...

פורסם

סרט ענק!

לאחר האכזבה מהרביעי קצת חששתי לפני הסרט אבל נהנתי מכל רגע.

אין ספק שהדגש פה היה יותר על פעולה ופחות על מכוניות, וזה מאוד חסר לי כי אהבתי את זה ב3 הראשונים, אבל גם בתור סרט פעולה רגיל הוא טוב.

ברור שיש קטעים מגוכחים לגמרי מבחינת ריאליסטיות אבל בסרט כזה זה לא מפריע לי אפילו קצת.

Auto Emoción

פורסם

Automatic1 וכל אלה שחושבים שהם מביני עניין יותר מאחרים , אני יודע טוב מאוד מה ראיתי !.

הסרט היה ביוטיוב למשך כמה שעות באיכות HD. אחרי זה הקישור נחסם.

ולדעתי אתה מבולבל לגמרי, או שאתה בכלל לא מבין מה הקשר בין הדמויות בסרט.

"לטי" שאתה מדבר עליה היא לא אחותו המתה של דום, היא חברה שלו.

הפקידה שדיברת עליה בכלל היא אווה מינדיז, ששיחקה את תפקיד השוטרת הסמויה "פואנטז" בסרט השני.

והסדר הולך ככה : 1,2,4,5,3.

נחכה ל -6 ונראה איפה ישתלב.

שונא גזענים !.

פורסם

רשמתי כבר, אך כנראה אתה לא באמת עוקב אחריי השרשורים, כי אכן טעיתי והתבלבלתי ולא היה לי שמץ של מושג מדוע חשבתי לרגע כי זאת אחותו.

את השוטרת הסמויה מהפרק ה 2 מן הסתם שאיני זוכר, קצת "רחוק מדי" אבל העיקרון מובן.

פורסם

הרגע חזרתי מהסרט בסינמה סיטי

כצפוי כמו הרביעי אבל נהניתי מכל רגע לראות את כל הצוות שהם חיברו !!!

לא ראיתי את הסוף ( אחרי הכתוביות ) עכשיו ראיתי ביוטוב לפי מה שאמרתם שיהיה 6

הייתי בטוח שהם סוגרים פה את הסדרה לגמרי ?!

בכל מקרה מחכה ל6 בין אם זה יהיה או לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...