Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב חשבתי על זה,

מהעובדה שרק 8% מהרכבים על הכבישים הם מעל גיל 15, אי אפשר להסיק שרק 8% מהרכבים מגיעים לגיל כזה.

בגלל שיש גם אפקט שמכירות כלי הרכב גדלות משנה לשנה. כך שאפילו אם כל הרכבים שורדים, הכמויות הגדולות מאוד של רכבים חדשים שנמכרו פה ב 15 השנים האחרונות, גימדו את החלק היחסי של אותן מכוניות שנרכשו לפני יותר מ 15 שנה.

פורסם

בהנחה ועוד 15 שנה הלוחות ייראו דומים, 8% אכן מגיעים לגיל הזה. בכל מקרה, זו לא בעיה לבדוק כמה מכוניות שנמכרו לפני 1994 נניח, נותרו על הכביש כיום. אם נניח שעד 1994 נמכרו בישראל מיליון מכוניות (בדוק בלמ"ס), נראה ש-20% מהן נותרו על הכביש אחרי 15 שנה. המספר הזה רק ירד עם הזמן לדעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא מחקר ולא מתיימר להיות ממצא מדעי.

כולללה דף הסבר באתר של טרייד אפ שמנסה לשכנע להעדיף קניה דרכם (ומצריך אותי למשהו נגד בחילה בגלל הסגנון המתוק שנוטף ממנו).

בהתחלה חשבתי שזה קטע מדף הסבר לאיש מכירות איך לשכנע לקוח לקנות רכב ליסינג ופאשר לעשות מזה קטע טוב, ואז מצאתי את המקור.

לדעתי אך אחד לא בא לפגוע במי שיש לו רכב עם שנתון כזה, וכל הכבוד על האחזקה והטיפול האוהב. אבל באמת שמעט כלי רכב מגיעים לוותק כזה ועדיין ממשיכים לנוע. רק שאני לא מבין למה טיעון כזה ישכנע רוכש פוטנציאלי לרכוש מהם רכב חדש.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

יש שקרים, שקרים לבנים וסטטיסטיקה.

גם היתה פעם פרסומת של מייקרוסופט שטענה שב80% מהמחשבים עם וינדוז פיראטי יש בעיות ותקלות (וברקע רואים מישהו זורק מחשב לפח).

הסטטיסטיקה כמובן נכונה (וכנראה אפילו אופטימית), אבל כמובן שהם לא טורחים להגיד שהמצב במחשבים עם וינדוז חוקי הוא זהה לגמרי :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

+1 לזה שמעליי.

אתה כל כך צודק.

ככה גם הם רוצים שנקנה מכוניות חדשות ולא נקנה מכוניות ישנות למרות שיש עוד אנשים שיודעים לשמור על המכוניות שלהם גם אחרי 20 שנה עם רכב. אבל כמו תמיד יש אינטרס לסוחרים ולשוק הכללכלי של המדינה הזאת. באמת שחבל.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

ונגיד שהם צודקים, אז מה? זו סוכנות רכב ואני אפילו לא מצפה שיואמרו לי את כל האמת .

יש את אלה שמחליפים את הרכב ברכב חדש עם הניילונים כל פעם שנפתחת קרן ההשתלמות אבל יש גם את אלה שחושבים שרכישת רכב חדש היא ביזבוז פאנומלי של כסף. על פניו נראה לי כי בסכום המושקע ברכב חדש אפשר להתפנק היטב ברכב בן 15+ שנה ועוד ישאר עודף לאחר כל המוסכים.

אבל באמת שמעט כלי רכב מגיעים לוותק כזה ועדיין ממשיכים לנוע
זה נכון כשאתה מדבר על משפחתומטית ישנה שתיקון המזגן הוא חצי משווי הרכב, השיקול כאן הוא כלכלי גריידא. אולם ברכבים יותר יקרים/יחודיים המצב שונה. (לא נראה לי כי הייתי פוסל לדוגמה פורשה בת 15 בגלל הגיל:?)
פורסם

כמה שזה נכון. רכבי היוקרה ממשיכים לנוע ולנוע כי מראש הם מיוצרים בסטנדרט גבוה מאוד.

בהנחה ואין לך רכב יוקרה - אתה לא יכול "להתפנק" באף רכב משפחתי בן 15, כי אתה פשוט תבזבז יותר מדי זמן בלהתפנק במוסך.

כמות הקומבינות שעושים הישראלים, החלפים התחליפיים באיכות הירודה שמוכרים כאן והחיסכון בכל מחיר בשמנים ובנוזלי קירור, הופכים את האוטו הישראלי הממוצע לגרוטאה ממונעת.

אני אפילו לא מדבר על השמש הישראלית, שהורסת את הצבע ואת פנים הרכב - באיביי אנגליה אפשר למצוא רכבים בני 15 במצב מדהים, לפחות קוסמטית. בארץ אין דבר כזה.

• תוכן חדש...