Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ששאלתי מקודם על צמיג מחוזק רציתי לשאול שאלה נוספת.

שוב מדובר על רנו קנגו אוטומט בנזין 2008.

משהו מוזר קורה עם הנעת הרכב.פשוט לפעמים הוא מניע ישר בלי בעיה ולפעמים קשה לו קצת להניע.

הדבר קורה בכל שעות היום ללא שום סיבה.אני יכול להניע 5 דקות אחרי שכיביתי את הרכב והרכב יתניע בקושי ואני יכול להניע אחרי שעה והרכב יתניע כמו פנתר.

המצבר של שנפ בן שנה ועדיין באחריות ,אך לאחר בדיקת המצבר גם בשנפ וגם במוסך אומרים שהמצבר תקין לחלוטין.

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה:?

פורסם

השאלה לא הכי ברורה:

שאתה אומר "מתקשה להניע" אתה מיתכוון לסטרטר שעושה טובה שהוא מיסתובב? או שכוונתך שהוא כן מיסתובב ופשוט הרכב אינו מניע?

:)
פורסם

כנראה שהבעיה בסטרטר, אולי הפחמים שלו שחוקים ודורשים טיפול, או שהסטרטר עצמו מושך יותר מדי זרם ומעייף את המצבר מהר.

פורסם

האם בדקת את המפתח השני?

תנסה כמה ימים להניע את הרכב עם המפתח הרזרבי. אם אין בעיית הנעה, כדאי לקודד שוב את המפתח הראשון או להחליף צ'יפ בתוך המפתח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איך מפתח יכול לגרום לסיבוב איטי של הסטרטר ?

אם הצי'פ במפתח לא תקין, הסתרטר יסתובב רגיל, אבל המנוע לא יניע.

פורסם

אני התייחסתי יותר להודעת הפתיחה. שם היתה לי הרגשה שלא בכל פעם האימבילייזר מזהה את המפתח.

"עושה טובה שמסתובב" זה משהו שלא ניתן להמחיש דרך המחשב.

אבל בהחלט יש מצב שהבעיה היא בסטרטר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המפתח תקין.האימובילייזר תקין.זה נשמע כמו סטרטר כי זה פעם קורה ופעם לא,בלי שום הסבר.

העניין שיש לי עוד אחריות יצרן על הרכב,והם שם בקרסו מנסים להאשים את המצבר שהוא בן שנה וחודשיים,שהוא כבר ללא אחריות.איך מוצאים את האמת?

• תוכן חדש...