Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לפני שבאים לדבר עם תחנה כזו או אחרת צריך לדעת מה מס החברים שמעוניינים בסידור, ככה באמת יהיה ניתן להשפיע ולא סתם לזרוק מספרים באוויר, אם מישהו מתארגן לטפל בטפסים של דור אלון (הבחור מבאר שבע) אז גם אשמח להצטרף

אם מישהו ירים את הכפפה :lol:

אברה קדברה

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו כבר הרים.

חבר הפורום YONI S לקח על עצמו את ריכוז הטפסים.

ביום ראשון תצא אליו כמות לא גדולה,ע"פ ההענות ישלחו עוד.

מי שמעוניין שיצור איתו קשר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הטפסים הגיעו ליוני ( דואר ישראל עובד לאט..)

כל מי שמבמרכז הארץ והחליט שהסידור מתאים לו שיצור איתו קשר, יש לו כמות מוגבלת. כמובן שאם תיהיה דרישה ישלחו עוד טפסים.

אזור הדרום לפנות אלי.

אחלה יום.

פורסם

אתה יודע מה ההנחה על 95 וסולר?

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נו אז איפה כל אלה שקפצו והתלהבו מההנחה הגדולה?

יש טפסים באזור המרכז כבר שבועיים ורק חצי מלאים.

אנשים להתעורר עוד כמה ימים הטפסים יוצאים חזרה וההזדמנות הבאה תיהיה רק בעוד כמה חודשים.

פורסם
7.75, לפני מספר שעות תדלקתי שם8)

ליאור ירד ל-7.68!

איפה ניתן למלא את הטפסים האלו? והאם זה באמת יוזיל את העלויות לפחות מ-7.68??

אם כן אז יש לי איזה 6 חבר'ה שישמחו לקשקש עם העט!

פורסם

בתחנת 'יעד' באזור תעשיה בת ים (באזור הסנוקרים למינהם) עולה 7.22 או 7.12 אם אני לא טועה. בעל התחנה עושה רושם של בחור אמין, סיפר לי שהוא מביא את הדלק ביבוא אישי. דר"א, ראיתי שם כמה מכוניות פאר מתלדקות את ה98 לכן אני משער שהם עשו את השיעורי בית שלהם.

שווה בדיקה! ;)

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אין מתנות חינם בשלב מסוים בדרך זו או אחרת כל התחנות המוזלות מתגלות כמוהלות :?

חברה כל מי שמתענין לגבי הטפסים ביום א' אני שולח חזרה את מה שהתמלא ומבחינתי תמה ההתעסקות בנושא, כל מי שפנה אלי קיבל את הפלאפון שלי, אבל אף אחד פרט ל2 אנשים לא באו למלא.

מי שמעונין שיצור קשר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...