Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat ibiza flow 1.2 TSI - עלויות אחזקה שוטפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל במלוא הרצינות לקנות את הדגם הזה (רכב חדש מהסוכנות), אך התקשיתי למצוא ברשת מספיק מידע אודות האחזקה שלו:

הכי חשוב: מה טווח העלויות הצפויות לי בטיפולים השוטפים? חשוב לציין - אופי הנהיגה הינו מאוד רגוע; האצות מתונות, בלימות מעודנות, נסיעות מנהלתיות בלבד - בעיר ובבין-עירוני, בטווחים יחסית קצרים.

בנוסף: כל כמה זמן ו/או ק"מ הדגם הזה נכנס למוסך לטיפול תקופתי? האם יש לו דגשים מיוחדים בטיפולים? אני יודע שלמנוע מודגש טורבו דרושה יותר רגישות להחלפת שמן בזמן, אך האם יש עוד משהו שיש לשים לב אליו?

אני מגיע מעולם האופנועים ששם מנועים זה סיפור בפני עצמו ויש לי המון רגישות מכנית לכל מה שקורה בכלים שלי, אז בהחלט ניתן להתעמק כמה שרוצים בתשובות.

בקשה צנועה - אני מבקש נתונים מהימנים, רצוי על סמך נסיון אישי ומבעלים של הדגם הזה (או דומים לו, כדוגמת כל משפחת הסקודות המודגשות, איביזה "הרגילה", פולקסוואגן ג'טה 1.2 TSI וכד').

תודה,

אדם

פורסם

עלות טיפול למנוע 1.2 ל' TSi

15,000 ק"מ – 469.4 שקלים

30,000 ק"מ – 699.4 שקלים

45,000 ק"מ – 685 שקלים

60,000 ק"מ – 1,847 שקלים

75,000 ק"מ – 613 שקלים

90,000 ק"מ – 771 שקלים

105,000 ק"מ – 613 שקלים

120,000 ק"מ – 1,367 שקלים

פורסם
עלות טיפול למנוע 1.2 ל' TSi

15,000 ק"מ – 469.4 שקלים

30,000 ק"מ – 699.4 שקלים

45,000 ק"מ – 685 שקלים

60,000 ק"מ – 1,847 שקלים

75,000 ק"מ – 613 שקלים

90,000 ק"מ – 771 שקלים

105,000 ק"מ – 613 שקלים

120,000 ק"מ – 1,367 שקלים

סבבה, רק לוודא כל 15K/שנה - המוקדם מבין השניים, או כל 15K וזהו?

ומשהו לגבי מחלות, דגשים מיוחדים לטיפול וכד' - יש הארות/הערות?

תודה!

פורסם

יש לשים דגש על הנושא של הטורבו ליפני כל כיבוי מנוע והפעלה לחכות קצת לתת לו להיתאקלם ככה גם תשמור על הטורבו לאורך זמן

פורסם

תמיר, בבקשה:

ציטוט:

Turbocharger

While the engine is running, the turbocharger is

mainly cooled by the engine oil. The coolant is only

transported to the turbocharger as required. When

the warm engine is switched off, the coolant

circulation pump is switched on for up to 480 seconds.

המקור כאן :

http://tbr.gr/122hp/SSP_405_1.4l_90kW_TSI_Engine_with_Turbocharger.pdf

בקיצור, יש משאבה שממשיכה להזרים שמן עד 480 שניות אחרי כיבוי המנוע אל הטורבו וזה קיים בכל מנועי ה TSI.

פורסם

כך הולכים הטיפולים של הפולו tsi 1.2

טיפול 15,000 ק"מ - 530.1 שקלים

טיפול 30,000 ק"מ - 614.8 שקלים

טיפול 45,000 ק"מ - 533.6 שקלים

טיפול 60,000 ק"מ - 1,856 שקלים

ובעניין הטורבו, אכן ברכבים החדשים יש מנגנון שעושה את הפעולה אוטומטית ולא צריך לחכות שהמנוע "יצטנן" בהדרגתיות

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

דווקא בסקודה צ'כיה טוענים אחרת

:) (לגבי מנועי 1.2TSI)

Thank you for your e-mail dated 27 January 2011.

We would advise that upon stopping, the engine should be allowed to run for about 2 minutes. This allows the turbo vanes to stop

spinning whilst maintaining lubrication. If a driver were to turn off the engine straight away, the turbo vanes would continue

to rotate but without any oil pressure which could lead to turbo damage.

When starting the vehicle, there is instant oil pressure and the turbo vanes would not be in use, so damage to the turbo could not occur

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...