Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה יש לי גולף 03 והציוד שיש לי קומפוננט hertz esk165 סאב hertz es250 רדיו דיסק הפיוניר עם הדולפינים שחחכתי את שם הדגם.. ומגבר Hifonics TXi4408 עכשיו משהו המערכת הקיימת חסר לי ואני לא יודע בידיוק מה חשבתי אולי לשים רמקולים במגש האחורי.. שיתן לי עוד קצת עוצמה.. אבל אני מפחד שחלק מהאיכות תרד... תודה לעוזרים:roll::-o

פורסם

אני לא מסכים עם ההמלצה של בוריס להחליף את הסאב, זה סאב מצויין.

כמו שכבר שאלו מה בדיוק חסר לך ? לא נראה לי שרמקולים על המגש האחורי זה פתרון אידיאלי, עדיף לבנות במה קדמית טובה, אני הייתי שוקל שדרוג של סט הקומפ' לסט ברמה גבוהה יותר.

חוסר בעוצמה - תחליף מגבר , המגבר שלך מוצהר 55*4 .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

כרגע אין לי מספיק כסף לשדרג את הקומפוננט לצערי.. מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב? להחליף מגבר אולי? לעשות איטום?

מה דעתך על מגבר של הרץ? 4ערוצים

פורסם

9X6 רק ישלים לך את הסאונד ולא יתן לך עוצמה,

השאלה אם אפשר להוציא יותר מהסט שלך ?

אם תחליף מגבר בלי שאפשר להוציא יותר מהסט שלך

זה לא יתן לך כלום זה כאילו אתה ניכנס לים ולא יודע לשחות .

תחסוך קודם עד שיהיה לך יותר כסף לקומפוננט .

פורסם

מה אתה אומר על המגבר של הרץ ה4 ערוצים ? אני יכול לתת את המגבר שיש פי עכשיו ולהוסיף 750שקל ולקבל הרץ חדש ב900

פורסם

קודם כל אל תמכור את המגבר שלך תמורת 250. אתה יכול להשיג עליו יותר.

דבר שני המגבר של הרץ - אתה בטח מדבר על ה-EP4. הוא גם חלש.

אתה צריך מגבר עם עוצמה לא עם שם יפה.

אופציה מבית הרץ היא ה-EP4X שמציע 100W לערוץ.

פורסם

החלפת קומפוננט תגרור אחריה שינוי מגבר וצורך בבידוד בכל מקרה.

בידוד הדלתות ייטיב עם הקומפוננטים, ישפר את הסאונד שיש לך עכשיו ויהווה תשתית טובה לשיפור עתידי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חסר לו עוצמה.

אין טעם להתחיל לפתור את זה בהפוכה שברור שהמקור זה המגבר שלו שהוא חלש יחסית.

הוא מוצהר 55W ליציאה. לא יודע כמה הוא מוציא באמת, אבל גם אם זה 55W ליציאה סביר להניח שמפה נובע החוסר בעוצמה.

• תוכן חדש...