Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר הגה ימני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://tinyurl.com/3j6ssz4

בגלל המדיניות המופרכת ושרירת הלב של איסור על יבוא-ושימוש מכוניות אספנות בעלות הגה ימני.

אתה לא מפסיד כלום, אם תוכל להרשות לעצמך להוציא את הסכום הפעוט הזה כולל מיסי יבוא מס זלוטין

וכיוצ"ב.

פשוט תקנה, במקום לשלח לארץ תאפסן אותה באירופה הנאורה ושלוש פעמים בשנה תוכל לטוס לבקרה

ולהשתתף בראלי ותצוגות שהשמש הישראלית לא ראתה מעולם.

בסופו של יום יצא לך יותר זול...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עלק מה אתה מפסיד!!!

הרכב הזה היה עולה לך בארץ אחרי מכס ומישלוח ומס אוונטה כימעט 300.000 ש"ח בילבד מדגיש בילבד

או שאתה ממש לו מבין או שאתה חושב שרק אתה מבין.

צר לי שלא יכולתה לשים יד על האוטו הזה.

ואם היה לו הגה שמאלי היתה קונה אותו? 18.000 פאונד על רובר? תרשה לי לגחך

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

רן, בני,

מועדים לשמחה וחג שמח!

האיש מרגיש שהוא מפסיד. אז אולי הוא מפסיד ומרגיש רע.

אין ספק שאם היה בארץ רכב כזה כולנו היינו נהנים, לפחות מהכנסת המסים למדינה...:lol: אם לא מהרכב עצמו.

אני אתך, מפסיד שכמותך! קבל השתתפותי הכנה בצערך. בבנין ירושלים תתנחם...

שלמה דן גדרון

פורסם

כן... רק שככל הידוע לי- כבר מותר, או שעוד מעט יהיה מותר- להביא גם אוטו עם הגה ימין, מלבד שלא ניתן יהיה לקבל עליו רישוי לכביש- אבל יהיה רשום "חוקית" שלך! ותסלחו לי אם אני אשמע... לא יודע אפילו איך- אבל לו היו לי יותר מ- 300 אלף ש"ח על כזה אוטו- הייתי מוצא מה לעשות איתו כאן גם ללא רישוי! ולא חסרות דרכים להביאו לאירועים וכ"ד! ככה שהדוגמה שהבאת- לא ממש מוצלחת לדעתי! לו היית מדבר על משהו בעלות של 1000 דולר פלוס-מינוס (ולא חסרות דוגמאות)- העניין היה אחר, אבל מצד שני- לא כ"כ בטוח שהיינו רוצים לראות כאן כמות של רכבים עם הגה ימין מסתובבים בכבישים!:roll: זה מה שקרה בזמו ברוסיה- ועשה שם מלא צרות, עד שאפילו שם אסרו שימוש בהם (אני חושב שבכלל, אפילו באלה שכבר היו עם רישוי- אבל בזה אני לא בטוח)!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עלק מה אתה מפסיד!!!

הרכב הזה היה עולה לך בארץ אחרי מכס ומישלוח ומס אוונטה כימעט 300.000 ש"ח בילבד מדגיש בילבד

או שאתה ממש לו מבין או שאתה חושב שרק אתה מבין.

צר לי שלא יכולתה לשים יד על האוטו הזה.

ואם היה לו הגה שמאלי היתה קונה אותו? 18.000 פאונד על רובר? תרשה לי לגחך

בברכה בני ל.

נמחקה שורה שנכתבה בניגוד לכללי הפורום, לידיעתך!, בני (הספל).

רוצה להוציא את כספי, כל זמן שזה אינו מזיק לציבור. (הייתי מוסיף שאני בטוח שלא הייתי מוציא אפילו אגורה על דברים היפים בעיניך, אך אמנע מכך הפעם). ומאחר ואני נוסע כבר ארבעים ושלוש שנה על מכונית עם הגה ימני יש לי קבלות על כך שזה אינו מסכן את הציבור, ויהיה הנסיון הרוסי אשר יהיה (יש כל כך הרבה מדינות המוכיחות ההיפך).

אז זהו. שטויות, אהבל, טמבל כבר אמרתי? הן אינן קללות, אז נא לא להעלב.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

בקשר לנהיגה בצד שמאל או ימין של הדרך (או עירבוב של שני הדברים) יש דוגמא מעולה של הבעיה בחיבור בין הונג קונג (הגה ימני) לבין סין (הגה שמאלי )

כרגע מתוכנן גשר (לפחות לפי ידיעתי)

הגשר שנראה בתמונה למטה פותר את הבעיה של הכיוון של הכביש

אבל לא של ההגה

ניתן לקרוא עוד על הגשר כאן

http://www.fastcompany.com/1660258/traffic-report-how-to-switch-to-the-other-side-of-the-road-without-causing-a-70-car-pileup

אז כנראה שזה אפשרי....

וכאשר זה יקום , אולי תהיה תשובה לוויכוח

ירון

flipper bridge.jpg

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הרכב נמכר ב 17000 + הובלה עוד 1000 = 18000 מיסוי 100% עוד 18000 לכמה הגענו 36000 ליש"ט = 205,000 ש"ח.

כבר הרווחת 100 אלף ש"ח

לך על זה אפילו במחשבה ושיקפצו האחרים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...