Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

ביצעתי טיפול לשברולט אופטרה שבה הוחלף פילטר שמן,פילטר דלק,פילטר אוויר ופלגים,ובנוסף אטמו לי את האטמים אם אני לא טועה.

עבור כול הדבר הזה שילמתי 400 ש''ח.

אגב החליפו כמובן שמן מנוע חדש .

האם זה הוגן?

פורסם

אגב כל החלקים מקוריים.

הכוונה היא שהאטמים לפי דיברי מוכר הרכב מזיעים, בבדיקה יצא כסתח רגיל, אז הלכתי למוסך והוא בדק את הנושא,והוא אמר לי שלייתר ביטחון הוא ימרח בסיליקון שמה את הפלסטיק המוכר טען ,שצריך להחליף אותו,ולדברי לא צריך להחליף כלום.

פורסם

אטם תפקידו לאטום וכשמו כן הוא. ברגע שהוא נוזל או מזיע ופגום כל מה שיינסו למרוח יחזיק רק זמנית ולמען פגיעה לטווח הקרוב רחוק מומלץ להחליף אטמים בלויים. במיקרה שלך אני מניח שהאטם עליו מדובר זה אטם מיכסה שסתומים אשר יושב בחלקו העליון של ראש המנוע שדרכו נוזל מעט שמן וכניראה סביבו נימרח הסיליקון ע"י המוסכניק. תקן אותי אם אני טועה...

:)
  • תוכן חדש...