Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיינמאט אקסטרים וסקנד סקין דאמפליפייר פרו הם החומרים המומלצים הכי נפוצים בארץ.

באיזה אזור אתה מחפש ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מרכז.אין לי בעיה לנסוע קצת, אבל שזה ישתלם .

אני רק רוצה לקנות את החומר ללא עבודה .

איפה אני אוכל למצוא הכי זול .

פורסם

היי נתי

אני בדיוק במצב שלך, המערכת מחכה לי על השולחן, לא מתקין עד שלא יסיים את האיטום, וכן החומר מאוד יקר, במיוחד האקסטרים, אני בנתיים עשיתי איטום בחלק האחורי של הרכב בטח ראית את התמונות(איטום יאריס ספורט), כל העסק מאחורה עלה לי כ350 ש"ח, השתמשתי בדיינאפאד, שזה חומר שאתה מדביק על השטיח מאחור איפה שיושב הסאב, וגם על הדלת של הבגז', אני מאמין שזה יעשה את העבודה לא פחות טוב מהאקסטרים, כמו כן רוקנתי 4 ספריים של הדינמאט לפני ההדבקה של הפוד.

בהצלחה.

מוכר סוס מצרי- 100 כוחות סוס וטסט לשנה

פורסם

BEBENBEN הדיינאפאד והספריים הם לא כמו האקסטרים {זה לא היעוד של הדיינאפד}לאיטום בדלתות תשתמש בדנמייט אקסטרים או בסקנד סקין מה שהמליצו לך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
מאיפה אתה בארץ?

אני קניתי Dynamat extrme ב-500 ש"ח לשני הדלתות אבל אני מתקין אז זה לבד.

איפה קנית? חשבתי שהמחיר של הדברים האלו הוא הרבה יותר יקר.

• תוכן חדש...