Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

התחדשתי לפני כמה חודשים (3 לערך)

בVW BORA בציר 2002.

אני רוצה לעשות איטום לרכב, (דלתות קדמיות,ואם העסק לא יקר אז גם תא מטען.)

אין לי מושג מאיפה לתקוף את זה .

איזה חומר מומלץ בייחס למחיר?

מאיפה אתם רוכשים את האיטום שלכם ?

התקציב לא כזה גבוהה.

אשמח לכיוון.

בברכה,

נתי.

פורסם

תקן אותי,אבל יש לך מערכת באוטו או לא? סאב?

דינמייט הוא הכי פופולארי,העסק יכול להיות יקר לפעמים אם אתה משתגע,אני הייתי מזמין מאיביי,אבל לא תמיד משתלם..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כרגע אין, אני לא רוצה להתקין עד שאני לא עושה איטום . המערכת מחכה על השולחן.:)

לא רוצה להתפרע .

להזמין מ-EBAY אין לי בעיה ,רק לא נראה לי משתלם .

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אני קניתי Dynamat extrme ב-500 ש"ח לשני הדלתות אבל אני מתקין אז זה לבד.

עם עבודה זה יכול להגיע ל-1000 ש"ח.

יש בחיפה יבואן שמוכר לחנויות הספקה נקרא Next אם אני לא טועה, ויש להם חומר איטום בזול בסביבות ה-300-350 ש"ח קיט לשני דלתות.

פורסם

לפי דעתי אתה עושה צעד לא נכון בכלל,תתקין את המערכת תכוון,תראה אם אתה אוהב את השמיעה, תשמע אם אתה חושב שצריך איטום,אם כן איפה,באיזה כמוות,לא סתם אוטמים את האוטו,משעמם לך בכיס? לא נירא לי..

אם אתה לא שם סאב לדוגמה לא צריך לאטום בגז',כאלו דברים יש לבר אחרי התנת המערכת,אולי בכלל אתה מתכוון להתקי מערכת בינונית מינוס ? ללא הגברה שבכלל לא צריכה ולא יעזור איטום? אתה מבין מה אני אומר?

יפה תתחיל ליישם ולא לקפוץ סת כי חבל על כסף..

ומי שלא מסכים איתי כניראה חושב הפוך גם הוא..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש סאב שנותן כ1000 RMS

ויש מערכת.

פשוט עברתי רכב.

לא הולך למתקין .

אשמח לעוד המלצות על חומרי איטום .

מה זה החומר הזה ? NEXT פעם ראשונה אני שומע אליו .

פורסם

ג׳ינו,אתה ממש טועה.

קח רכב עם מערכת מקורית,תתקין בידוד וטבעות הגבהה,ההבדל יהיה אמו מערכת חדשה.

יוני התכוון שלחנות קוראים נקסט לא לחומר.

אל תזמין מאיביי,עם המשלוח והמכס יותר זול לקנות בארץ.

בשיפוצים...

פורסם

אני חשוב שב500 אתה תכסה דלתות קדימה לא יותר מיזה (אני מיתכוון לאיטום טוב ולא לזרוק חתיכה אחת וזהו).

ג'ינו.

• תוכן חדש...