Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כשחשבתי שלרכב שלי אין כבר ירידת ערך, מסתבר שיש לו.

לפני חודשיים בדקתי את המחירון של הטמפרה שלי ביד 2. המחיר היה 3700 ש"ח.

האמת היא שזה לא מדויק. שלי זה 91' והמחירון הכי נמוך שם הוא 92'.

היום בדקתי שוב והמחירון ירד ל2500 ש"ח!

הקטע הכי מצחיק הוא שהחודש אני עושה לו טיפול מקיף ביותר (אין תקלות רציניות, פשוט מיישר קו לעצמי) ואני הולך להשקיע בערך סכום דומה.

טיפול 10000: 500 ש"ח.

ניקוי קרבורטור: 200 ש"ח.

החלפת פעמוני ציריות: 500 ש"ח

החלפת החלק העליון של הדשבורד (או תיקון): 600-1000 ש"ח.

אגרה לטסט: 900 ש"ח.

חבר אחד אמר לי למכור אותו אבל אני לא רואה שום סיבה לזה (ואין לזה הצדקה כי אני לא יכול לעשות טרייד אין או לקבל אפילו מחירון).

אני אוהב את האוטו שלי.

פורסם

אתה יכול להיות רגוע. אם הרכב שלך ממודל 91 אז השווי שלו כבר לא ירד מ-3000 ש"ח, גם אם במחירון של הוד רוממותו לוי יצחק כתוב אחרת.

אההה, וממתי טיפול מעלה ערך של רכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יוסי, קרא בבקשה את אחד הפוסטים, על הבחור שקנה אוקטביה במיטב כספו, וקצת אח"כ היבואן הוזיל את מחיר האוקטביה בכ-100K ש"ח.

זה מרגיז (אה. וגם המצות :|)

alfa 156 2.5.

פורסם
אם הרכב שלך ממודל 91 אז השווי שלו כבר לא ירד מ-3000 ש"ח, גם אם במחירון של הוד רוממותו לוי יצחק כתוב אחרת.

בדיוק המחשבה שעברה במוחי - רק תוסיף - 91 עם טסט. ואפילו מודל 92 עם טסט בתוקף עד 2012 שווה אף הוא כ-3000 ש"ח (צ'ק דחוי של 3000 ש"ח :wink: ).

חשבתי לשאול את אותו אדון לוי (או אדון יצחק) מה השווי של שטר של 100 ש"ח, משומש במצב טוב. יש מצב שהוא יגיד 83 ש"ח.

:turn-l:
פורסם

רכב ישן תקין = רכב חדיש תקין פרט לעלות ההשקעה ופרט לכמה אלמנטים בטיחותיים "זניחים " כמו כריות אוויר ESP ABS וכו'

אל תסתכל במחירונים אז לא תתבאס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לרגע חשבתי שקנית רכב חדש יותר.

מצחיק לחשוב שהרכב הזה עולה כמו אגרת טסט שנתית לרכב שלי. [היום שילמתי אותה וזה עדיין כואב]

אפרופו ירידות ערך, אתה בוכה כאן על כמה מאות,

מה יגיד הבחור שמכר לי את הרכב בזמנו ואיבד לפי לוי יצחק 50 אחוז ב4 שנים מרכב שעלה בזמנו 220 אלף ש"ח ?

אם המחירון 2500 עדיף לשלוח אותה לגריטה בבוא היום, זה יתן לך מעל המחירון :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמובן שאין שום משמעות ל 30% האלה.

אם הרכב שלך תקין ונוסע - סע לשלום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יוסי, קרא בבקשה את אחד הפוסטים, על הבחור שקנה אוקטביה במיטב כספו, וקצת אח"כ היבואן הוזיל את מחיר האוקטביה בכ-100K ש"ח.

זה מרגיז (אה. וגם המצות :|)

אם מחיר האוקטביה ירד במאה אלף ש"ח אבקש להזמין אחת רגילה,2 סטיישן ואחת VRS :wink:8)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם מחיר האוקטביה ירד במאה אלף ש"ח אבקש להזמין אחת רגילה,2 סטיישן ואחת VRS :wink:8)

הקדמת אותי, אבל אני צנוע יותר: אחת VRS סטיישן ידנית, ואחת VRS DSG. שתיהן בכחול ספורט בבקשה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...