Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרנקוס תפסיק לאכול לנו ת'ראש...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא שווה את הזמן שלי.

עדיף שמישהו אחר עם יותר ידע יעשה את זה.

חוץ מזה, אם אני דופק משהו, המשפחה שלי תיפול עלי בקטע של "למה אני עושה שטויות".

זה האוטו שלי והכסף שלי אבל ההורים משלמים לי את המשכורת (שיהיה ברור שהם לא נותנים לי צדקה, זו משכורת על עבודה כמו שצריך).

פשוט אין לי כוח להתמודד עם הקטעים הפסיכיים שלהם.

פורסם

אולי תעשה פה משהו קצת מועיל ותפרסם כמה כסף באמת השקעת בכל אוטו וכמה זמן הוא משרת אותך? כמה ימים בשנה מבלה כל רכב שלך במוסך?

אתה כל היום מדבר על זה שאתה קונה רכבים שאין להם ירידת ערך והסכומים שאתה משלם במוסך הם פחות מירידת ערך של רכב חדש. אני אשמח לראות הוכחות להצהרות האלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין בעיה.

את הטמפרה קניתי לפני שנתיים וחצי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=203797&highlight=%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%94

לפניה הייתה לי סדרת רכבים שנקנו בצורה נוראית וכל יומיים היו במוסך. הסיבה לזה הייתה חוסר הבנה בסיסית של ההורים שלי, שאתה לא יכול כעקרון לקנות רכב ב7000 ש"ח ולצפות לא להשקיע יותר.

עם הקנייה של הטמפרה זה הסתיים.

הוולוו היא סאגה שלא הסתיימה עדיין (וכשהיא כן, אני אפתח שרשור) אבל הפיאט ממש לא עושה לי בעיות.

האמת היא שעמדתי לפתוח את השרשור הזה לפני שבוע, כשהפיאט הגיעה ל200000 קילומטרים אבל שכחתי.

בשנה האחרונה לא היו לי בעיות והרכב לא היה כמעט במוסך.

ניסיתי למצוא שרשורים של בעיות של הפיאט מהשנה האחרונה וכל מה שמצאתי זה שרשור על זה שאני צריך את הפלסטיק מעל לוח המחוונים, וגם זה כי החשמלאי שלי חוליגאן שלא חשב יותר מרבע שניה לפני שהוא החזיר את זה למקום וריסק אותו (וחוץ מזה שהדשבורד של טמפרה זה חרא בלי קשר).

חוץ מטיפולים והחלפת כמה נורות, האוטו לא עשה לי יותר מדי בעיות.

הייתה בעיה אחת שבגללה הייתי צריך להחליף מוט היגוי, אבל זה כי חבר פורום מסוים (:evil: ) השתמש באוטו והתפרע איתו קצת יותר מדי וסביר להניח שפגע במשהו, והחלפתי קלאץ' (יכול להיות שבגלל בלאי אבל גם יכול להיות שבגללו).

החלפתי גם צמיגים (בערך 1200 לרביעייה) ואת הרפידות של הבלמים.

אגב, היא הגיעה השבוע ל200000, ככה שהממוצע השנתי שלי הוא 23000 בערך לשנה, כשבשנה וחצי האחרונה הוא היה ברובו בנסיעות יומיות בין כרמיאל לחיפה (העליות לאוניברסיטה).

בקיצור, ההוצאות השנתיות על בלאי לא הסתכמו השנה ביותר 4500 ש"ח, פלוס טיפולים תקופתיים.

והכי חשוב זה שאני מחליט מתי האוטו נכנס לטיפול, לא האוטו עצמו.

לא יצא לי להיתקע איתו.

• תוכן חדש...