Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי שרטה את הרכב לפני שבועיים כשניסתה לחנות אך שפשפה אותו בעמוד ברזל קטן, מאלה שתוחמים חניות במדרכות.

אין קימוטים בפח, ויש שריטות קטנות ועדינות שהגיעו עד לצבע היסוד הלבן, אך לא עברו אותו.

ניגשתי למוסך טויוטה "אחים קצב" בחולון והבאתי כמות קטנה של צבע לפי קוד הצבע של הרכב. היום ניצלתי כמה דקות פנויות ועברתי על האיזור עם מקלון אוזניים טבול בצבע. השינויים בגוון לא מורגשים במבט מרחוק, אך ממבט מקרוב ניתן לראות חספוס של האזור עקב השימוש במקלון.

האם ניתן לבצע תיקון נוסף באזור ללא פגיעה בלכה?

עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שחלק מהאנשים ממליצים על פוליש עדין. אני מעדיף להימנע משימוש בפוליש עקב חשש לפגיעה בצבע.

האם ניתן לשייף עם נייר שיוף בעל מספר מסוים או כל אמצעי אחר? בנוסף, אני מעוניין לשים וקס על האזור המטופל. כמה זמן אני צריך לחכות, והאם אני צריך לשים שכבה נוספת? שמתי רק שכבה אחת.

צירפתי תמונות לנוחותכם.

תודה,

מתן.

HPIM1843.jpg

HPIM1842.jpg

HPIM1845.jpg

HPIM1847.jpg

HPIM1849.jpg

HPIM1851.jpg

פורסם

קודם כל תבדוק האם אלה שריטות שטחיות בלבד, אם כן, אז התיקון הוא יותר פשוט.

בעבר קרה לי מקרה דומה עם שפשוף לא רציני בקיר, לקחתי מעט חומר אלכוהולי והעברתי על הכתמים של הצבע, ומיד לאחר מכן העברתי מטלית רטובה בשביל שהפח לא יספוג את האלכוהול.

לאחר מכן השריטה נעלמה כלא הייתה.

צריך ממש להיזהר עם זה, ככה שאם אתה לא ממש זהיר, עדיף שתלך לפחח.

Polo 2012

פורסם

כפי שרשמתי, השריטות הן שטחיות בלבד- ביצעתי עוד בזמנו בדיקה מדוקדקת. בשום שלב השריטות לא הגיעו לפח, אלא אך ורק לצבע היסוד הלבן. עוד באותו היום שהשפשוף קרה אני כבר ניקיתי את האזור ושמתי וקס על השריטות כדי למנוע אפשרות של פגיעה בצבע היסוד ממזג האוויר.

gozal, אתה רשמת שמדובר בכתמים של צבע שנוצרו כתוצאה משפשוף. אצלי הצבע התקלף כך שכתמים של צבע אחר הם לא הבעיה. האם האלכוהול יכול להסיר גם צבע קיים או לכה? אם כן, אני מעדיף שלא לבצע זאת עקב אורכן של השריטות-בערך רבע מאורך הדלת. האם נייר שיוף או פלסטלינה (clay bar) יכולים לעזור בהחלקה?

פורסם

זה מה שקורה שנותנים את האוטו לחברה:)) סתם אני צוחק. אני פשוט נזכרתי שפתחת בזמנו את השרשור עם האוטו והחברה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
זה מה שקורה שנותנים את האוטו לחברה:)) סתם אני צוחק. אני פשוט נזכרתי שפתחת בזמנו את השרשור עם האוטו והחברה.

לזה קוראים נבואה שמגשימה את עצמה :twisted:

פורסם

לזה קוראים: אישה אבל זה כבר נושא אחר.

בכל מקרה, אני מוריד עם האלכוהול או עם טינר כתמים של צבע אחר, בקשר לשאר הדברים אין לי מושג, עדיף שתתייעץ עם פחח

Polo 2012

• תוכן חדש...