Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט-אודי A6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיים, תסלח לי אבל להבנתי הנקודה היא כזו:

לא כל מי שלא מוכן להתחייב הוא רמאי ולא כל מי שמתחייב הוא צדיק.

כל מקרה לגופו ושלילה גורפת היא טעות.

כמו בהרבה מקרים בחיים צריך לתת לתחושות הבטן לדבר ולקבוע לפי מכלול פרמטרים ולא לפי פרמטר אחד - אווילי אם תשאל לדעתי.

פורסם
אתם גולשים פה לקיצוניות.

אני מדבר על כך שהמוכר צריך לידע אותך על מה שהוא יודע לפני שאתה מבזבז 500+ ש"ח על בדיקה.

נכון מאוד, על זה אני מסכים איתך ב100%. אבל לא כולם נולדו מכונאים, ולא כולם מבינים במכוניות. ולכן לכל שורה שהודפסה בתופס הבדיקה אנשים מסויימים מתייחסים כאל תקלה לכל דבר, ואז מתחילים הדיבורים "אבל התחייבת..."

אני שלם אם האמת שלי, אבל להתחייב אני לא מוכן. מי שלא מתאים לו - my best wishes

פורסם

בעיות שהם "בעיה חמורה" בבדיקה הם לא סתם כסת"ח!

לא ביקשתי משום מוכר להתחייב לבדיקה נקייה לגמרי. תמיד אמרתי להם שאני רוצה התחייבות לבעיות חמורות

כל מוכר יודע אם יש מכות בשלדה, אם המנוע גמור או יש בעיות בגיר. ואנשים כמוך ששומרים על הרכב ועדין מפחדים להתחייב שאין בעיה יש ממש מאט, בדרך כלל מוכר שלא מוכן להתחייב ואני מדגיש על בעיות חמורות זה מוכר שיש לו מה להסתיר.

טסלה 3 2022

פורסם
לא כל מי שלא מוכן להתחייב הוא רמאי ולא כל מי שמתחייב הוא צדיק.
לא התכוונתי לזאת dorki, אבל לטעמי, מי שטוען "אני יד ראשונה ואין שריטה ברכב" אמור להתחייב על החזר עלות הבדיקה במקרה פגיעת שילדה. אם הוא נמנע אז זה אומר דרשני. אתה צודק במה שאתה אומר כי יש לקבוע את הגישה לפי מכלול פרמטרים אך עדיין, התחייבות המוכר לפגיעות שלדה מהווה פרמטר חשוב.

ויש הגדרה ברורה למושג "בעיות חמורות" וניתן להעלות אותה על נייר ולבקש מהבוחן (בע"פ) שיציין אם הן קיימות בפגישה לאחר הבדיקה. פגיעות שלדה (למעט פגיעות זניחות כגון מכות חנייה), תה"ל גמורה או מנוע הדורש ראש עונות להגדרה "בעיות חמורות" וכל הבעיות האלה אמורות להיות ידועות למוכר: פגיעות שלדה אם הייתה תאונה כלשהי. תה"ל גמורה תתבטא היטב במכות/קפיצות בזמן נסיעה. מנוע הדורש ראש זה לא משהו שניתן לפספס אפילו למי שלא מבין ברכבים.

פורסם

אני כמוכר מחויב למסור לקונה הפוטנציאלי את כל המידע המהותי שידוע לי, לרבות אם הרכב עבר תאונה ואם יש פגיעת שלדה. אינ לא מוכן ולא צריך להתחייב לשום דבר בבדיקה. אני לא סוחר.

• תוכן חדש...