Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל? מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2008 נירכשה ממש לפני שבוע הרכב עדיין באחריות עד ליוני השנה . התקנתי ברכב מרים שמשות לא יודע אם יש לו חלק בבעית הנורות (שאציין בהמשך) כי לא שמתי לב אם הבעיה הייתה קיימת גם לפני ההתקנה .

שמתי לב שהתאורה הכתומה בלחצנים של הורדת/הרמת חלונות שבדלתות לא עובדת ז"א או שדלוק רק לחצן אחד בלוח הלחצנים הראשי בדלת הנהג והשאר כבויים או שכולם כבויים לגמרי כולל בלוח הלחצנים הראשי, או שאם כבר נידלקו כולם אז גם בעת הוצאת המפתח מהסוויץ' הנורות עדיין דלוקות אפילו בעת נעילה עם השלט. ברור לי שזו בעיית חשמל.

האם זה משהו שהאחריות מכסה?

דבר שני, מרים השמשות עובד לסירוגין. פעם מרים את החלונות פעם מרים רק את של הנהג ופעם לא מרים כלל. דבר מרגיז שמצריך ממני תמיד להשאר לבדוק שכל החלונות עולים.

בנוסף אם יושבים בתוך הרכב ונועלים את האזעקה כדי שהחלונות יעלו שומעים כמו טיקים כאלה. המרים שמשות הוא כזה שמרים חלון חלון בנפרד בהפסקה של שניה בערך. אז שומעים את הטיקים האלה בכל חלון בניפרד . לי זה מוזר כי ברכבי אחרים לא שמעתי את זה.

האם גם זה בעיית חשמל או שזה כבר עבודה לא טובה של מתקין או פשוט מרים חלונות משובש או משו..

פורסם

לא כל כך הבנתי, גם לי יש מרימי שמשות שהגיעו מהחברה (עם האזעקה), לגבי ה"טיקים" אני יכול להגיד לך שזה נורמלי,

זה פשוט הרעש מהמנגנון שמונע סגירת חלון על עצם זר כמו יד או ראש.

לגבי התאורה, רק אם לוחצים על הכפתור שנועל הורדת חלונות בשאר המושבים חוץ מהנהג, אז בד"כ התאורה במתגים של

שלושת חלונות הנוסעים כבויה ורק של הנהג דולקת, אני לא יודע למה אצלך כולן כבות לפעמים.

ומרים השמשות שלי מרים כל חלון בנפרד ולא את כולם יחד.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...