Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכריז רשמית על איבוד שפיות:x:x:x

אחרי שסוף סוף השגתי מנוע ל 190, התברר לי שיבואן המנוע שיקר והוא לא הביא אף מנוע:evil: ואין למצא כרגע בארץ מנוע 230 סביר כשבעבר היו כאלה כמו חול.

אז כרגיל, צריך לדאוג לעינינים לבד. הבאתי בעבר מנועים בהצלחה ובמחיר מצוין, הבעיה היא שהנפח כרגע הוא 2000 ואני רוצה 2300 (אם כבר מחליפים, לפחות שייסע...) ואני לא יודע אם בייבוא אישי משרד התחבורה יאשר לי את זה. מישהו יודע? אם ממרצדס יהיה אישור שזה מתאים זה יספיק, או שצריך להיות מס' מנוע זהה לרשיון?

ומאחר והתברר לי שאין מנועים כאלה בארץ אבל דרישה יש ועוד איך, אין לי בעייה להביא 5 כאלה על הדרך, ספקים יש בלי סוף. מה צריך בשביל זה? תו סוחר מיוחד או שרשיון מוסך מספיק?

תודה לעונים

איתן

פורסם

היות ואיש לא הגיב אז אני מרשה לעצמי להצטרף לשאלה ומבקש סליחה מאיתן...

מצאי המנועים לרכבים ישנים בישראל מצומצם מאד ונשאלת השאלה מה צריך כדי לייבא מנוע מחו"ל והאם הוא חייב להיות זהה בדגם לזה שברכבי (או שמא אין כלל קשר בין ייבוא המנוע ולבין התקנתו שהיא זו שמצריכה אישורים מיוחדים ונבחנת בישראל ללא קשר להליך היבוא).

תודה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היות ואתה היחיד שהגיב אני אענה ממה שאני כן יודע...

ייבוא אישי חייב להיות אותו דגם מנוע שברשיון, זה כן. אי אפשר להביא כל דבר. מה שאני שואל בין היתר זה באם מדובר במנוע שאם יקנה מיבואן מנועים יהיה מותר להרכבה והשינוי במנוע הרכב יהיה לגיטימי האם מותר לייבא אותו בייבוא אישי

פורסם

מה עלות של יבוא מנוע לישראל?

במידה והעלות סבירה - דומה לקניה של מנוע בארץ - אני אשמח להצטרף למשלוח ולקנות מנוע.

מה ארץ המוצא?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איך זה המכס (כלומר סה"כ המס על הייבוא האישי של החלקים) הוא "רק" 10%?

הרי רק המע"מ הוא יותר מכך, על ייבוא חלקים אחרים לרכב אני משלם היום משהו בין 30 ל-50 אחוז (כל פעם הם עושים לי חישוב אחר...:x:cry:).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ומאחר והתברר לי שאין מנועים כאלה בארץ אבל דרישה יש ועוד איך, אין לי בעייה להביא 5 כאלה על הדרך, ספקים יש בלי סוף. מה צריך בשביל זה? תו סוחר מיוחד או שרשיון מוסך מספיק?

אין לי נסיון בתחום של יבוא מנועים, רק - כמו כולנו - נסיון בתחום של הביורוקרטיה הישראלית.

אני מציע לך לפנות ליבואן קיים של מנועים משומשים, ולעשות הכל דרכו תמורת עמלה.

דני

פורסם
עלות מאירופה +- 200 דולר משלוח לא כולל הובלה יבשתית, ולא כולל מכס שהוא 10% מהחשבונית

מעולה

count me in לכשתתגבש רשימה

אני צריך מנוע של ב.מ.וו ולא של מרצדס, אני מקווה שיהיה אחד כזה לקניה במצב טוב.

המשך בה"פ.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איך זה המכס? לא שאלתי יותר מידי שאלות וזה מה ששילמתי. כנראה בדואר זה המכס של בוטצואנה ובנמל אשדוד זה המכס של בלארוס, כשמשהו (סוף סוף) בא לטובתי אני לא שואל שאלות מיותרות.

כרגע יש משום מה מחסור במנועי 230 בארץ. בעוד חודש חודשיים יהיו לא מעט אבל בדיוק כרגע קשה מאוד למצא ומי שיש לו יודע את זה ולכן מעלה מחיר.

• תוכן חדש...