Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת רכב לליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי רכב סקודה רומסטר שלקחתי בליסינג פרטי. מחר אני אמור להחזיר את הרכב ולקבל את הרכב החדש(המשכתי את העסקה לרכב חדש)העניין הוא שיש לי טיפול אחרון שאני צריך לעשות באוטו, טיפול שוטף(נורת הטיפול נדלקה לי) וכמו בחוק מרפי נדלקו לי עוד 2 נורות אזהרה אחרות(שלא קשורות בטיפול השוטף)

שאלתי אליכם...האם להחזיר את האוטו ככה ולראות מה יגידו?...או לשלפי נסיונכם כדאי לטפל קודם ואז להחזיר? (מדובר בטיפול גדול 120000)

תודה

פורסם

אתה חייב לפי החוזה לעשות את הטיפול הנ"ל?

הגעת לק"מ הנקוב לטיפול?

או שרק מדובר בנורה?

כי את הנורה אפשר לאפס...

http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/?t=60638

ולגבי נורות אחרות (צ'ק אנג'ין וכו') - יכול להיות שניתוק המינוס של המצבר ל20 דקות וחיבורו מחדש יאפסו אותן.

לא שאני ממליץ לעשות את זה :roll:

אם תפרט איזה נורות אחרות נדלקו אולי נעזור יותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה על התשובה. כן אכן מדובר בטיפול שוטף ולא בתקלה מסויימת.

אני אבדוק את עניין המנורות(שלא קשורה לטיפול)

אני אברר עם הליסינג עם אני יכול להתחשבן איתם על הטיפול הזה. לא תכננתי חלילה "לעבוד" על חברת הליסינג. רק רציתי לבדור עם אפשר לסדר את זה איתם ולא בעצמי...אם אפשר להביא את הרכב במצב כזה.

פורסם

היי שחר,

הכל עניין של מה מוגדר בהסכם הליסינג שלך. אם מוגדר שאתה צריך לקיים טיפולים בזמן, ועל פי הקילומטרז' עבר מועד הטיפול התקופתי – תצטרך לבצע אותו. לגבי הנורות – אם חברת הליסינג הגדירה שאתה צריך להחזיר רכב תקין לחלוטין – תצטרך לטפל בזה. המלצתי – אם מד הקילומטרז' לא חצה את ה- 120,000 – תחזיר את הרכב כך, ותראה מה תהיה התגובה. לכל היותר אמורים לחייב אותך על תיקון שממילא היית אמור לבצע. אם כבר עברת את ה- 120,000 – בצע את הטיפול, ובמסגרתו בקש שיבדקו מה מהות הנורות שנדלקו. ייתכן שהן דווקא כן קשורות אליו. לך תדע...

בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...