Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדקתי רמקולים אחוריים של חבר ברכב שלי ולא הייתה תגובה אז בדקתי את העניין וראיתי שהכבלים לא מחוברים בכלל לרדיו דיסק,

אז חיברתי ונתקלתי בבעיה-

כשאני מחבר את שמאל וימין האחוריים בווליום מסויים הסאונד נהיה באיכות מוזרה וירודה גם ברמקולים הקדמיים

כשאני מחבר רק את שמאל או רק את ימין הכל טוב ויפה

מישהו יכול לנחש מה הבעיה אולי?

תודה מראש

פורסם

זה קורה כשאני רק מחבר את הכבלים האחוריים גם אם אין רמקולים מאחורה, תקף גם לגבי זה?

אם כן אז מה שאתה אומר שהפלוס והמינוס של הרמקולים הקדמיים הפוכים?

פורסם

יש מצב שהפלוס והמינוס מקדימה הפוך בוא נתחיל שוב של איזה חברות הרמקולים שאתה רוצה לחבר ושל איזה חברה המערכת ?

"זה קורה כשאני רק מחבר את הכבלים האחוריים גם אם אין רמקולים"

אם הרמקולים לא מחוברים בכלל ושאתה מחבר את החוטים זה מתחיל לעשות את הרעש אז יש בעייה בקו של החוטים שמגיעים אחורה אולי שמו עליהם איזה בורג או שהם חשופים ברגע שהם מקבלים מינוס על הקו של החוטים זה גורם לרעשים .

תנסה להריץ חוטים חדשים אפילו באוויר ולראות אם זה נותן את אותו תגובה אם לא תריץ חוטים חדשים לרמקולים

פורסם

סאונד סיסטם אתה יכול להסביר לי מה קשור החברה של הרמקולים שלו לבין הבעיה?

נשמע כמו בעיה ברדיו,תנסה להפוך את הקדימה והאחורה ברדיו דיסק תראה אם יש את אותה בעיה,והייתי מנסה גם להפעיל רק את האחוריים ולנתק את הקידמיים לראות אם יש שינוי

Scan Speak

פורסם

אז ככה רמקולים אין לי עדיין מאחורה רק חיברתי את הכבלים שלהם כי ידעתי שהם מנותקים

ככה שאני לא יכול להפוך

פורסם
אז ככה רמקולים אין לי עדיין מאחורה רק חיברתי את הכבלים שלהם כי ידעתי שהם מנותקים

ככה שאני לא יכול להפוך

אמרתי לך יש בורג או חוט חשוף באחד הקווים זה יוצר לך את הרעשים.

פורסם

אז צריך להחליף אותם או איזולירבנד יספיק?

והגיוני שבגלל כבלים של אחורה משפיע על הקדימה?

פורסם

ברגע שזה מחובר כן אזולירבנד יספיק רק אם תחתוך ותחבר את זה מחדש אבל לך תמצא איפה בדיוק יכך לך שעה ... לפי דעתי תריץ חוט חדש וזהו.

פורסם

איך נקראים הכבלים האלה?

ועוד שאלה איך אני מחליף כבלים כי הם תפוסים בחלק הזה שמתחבר לרדיו

פורסם

שאלה אחרונה

יש חוטים שמחוברים אחד עם השני אבל החיבור חשוף

יכול להיות זו הסיבה? צריך לבודד את החיבור עם איזולירבנד?

• תוכן חדש...