Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מצוין, אני הייתי ממליץ להוסיף עוד 2000₪ לגרסת הCW, נותנת מנוע חזק יותר ותא מטען פי 20 יותר שימושי ויעיל.

יש לנו רכב כזה כמעט שנה, אין שום דבר. גם אנשים אחרים שמחזיקים את הרכב יותר מאיתנו מרוצים מאוד, טיפולים, דלק ולנסוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גירסת הסטיישן פותרת את בעיית תא המטען - אם מדובר ברכישת רכב משומש ה-CW עוד לא ממש זמינה בשוק המשומשות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מאיפה הבאת את השטות הזאת מנוע חזק יותר בסטיישן??

לפתוח השרשור, נראה לי שההודעה מתאימה יותר לפורום הייעוץ מאשר לפורום הכללי.

שבוע טוב.

לא שטות,

כשהוריי קנו את הi30CW ראינו את ה"קטלוג" של שתיהן, ובi30 יש מנוע 122 כ"ס, בCW יש 126 כ"ס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יש לי I30 מיוני 2008(ליסינג),מרוצה מאוד מהרכב לא היתה שום תקלה במשך כמעט שלוש שנים 50 אלף ק"מ,הרכב רך ושקט וגם דיי זריז יחסית ל 1.6 אוטומט,הבגאז' נורא קטן 340 ליטר,המרווח לרגליים בשורה השניה גם קטן מאוד יש לי גם כסא תינוק במושב האחורי ככה שאין מקום בכלל,אי אפשר להזיז את הכסא של הנהג עד הסוף הוא נתקע בכסא של התינוק.שורה תחתונה זה לא רכב משפחתי!!!

אם אתה מחפש רכב משפחתי עז תבדוק את I30 CW הסלון יותר ארוך ב 20 ס"מ ותא המטען מגיע ל 545 ליטר

פורסם

בדגם ה-CW המרחק בין הסרנים ארוך ב-5 ס"מ וכן מציע תא מטען גדול ושימושי יותר.

בשני הדגמים מנוע זהה.

מכונית טובה ומומלצת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הדגם של הרכב המדובר זה INSPIRE נכון להיום אני נוסע בפולו שנת 99 רכב ממש קטן וגם איתו אני מסתדר אבל אני רוצה להחליף אותו רק בגלל שהוא מאוד ישן

פורסם

אז זה יהווה עבורך קפיצת מדרגה בהכול, תתחדש.

פורסם

הם מנוע זהה רק שלCW יש מנוע 126 כ"ס במקום 122 כ"ס שיש בI30 האצ'בק.

(וזה בטוח ,יש לי שתי חברים אחד עם CW אחד עם הרגילה ובדקנו ברישיונות,וגם מרגישים הבדל קטן בכוח)

פורסם

אחרי שנתיים וחצי עם ה-I30:

רכב מעולה! זריז מבחינת הגודל,קל לחניה, מנוע סבבה+ (לא חזק כמו מזדה3)

מאוד קל להעמסה,מרווח מאחורה בסדר גמור!

אומנם המנוע הלך אחרי 135,000 ק"מ, אבל זה בגלל הנהיגה הספורטיבית שהוא עובר.

היינו מאוד מרוצים ממנו!

אנחנו עם חלופי בנתיים, I30CW.. עד הרכב החדש...

כמובן שהוא שווה את ההפרש! הCW מרווח פי כמה!

ויספק לך נוחות משפחתית טובה מאוד! לך על זה... לא תתאכזב לרגע!

פורסם
אחרי שנתיים וחצי עם ה-I30:

רכב מעולה! זריז מבחינת הגודל,קל לחניה, מנוע סבבה+ (לא חזק כמו מזדה3)

מאוד קל להעמסה,מרווח מאחורה בסדר גמור!

אומנם המנוע הלך אחרי 135,000 ק"מ, אבל זה בגלל הנהיגה הספורטיבית שהוא עובר.

היינו מאוד מרוצים ממנו!

אנחנו עם חלופי בנתיים, I30CW.. עד הרכב החדש...

כמובן שהוא שווה את ההפרש! הCW מרווח פי כמה!

ויספק לך נוחות משפחתית טובה מאוד! לך על זה... לא תתאכזב לרגע!

העלת על פניי חיוך קל :)

מנוע סבבה+ (לא חזק כמו מאזדה 3), והשאלה שלי היא כזו: ממתי המנוע של ה3 יותר חזק מהi30? יש לה מנוע של 105 כ"ס! בין החלשים ביותר בקטגורייה! לi30 הרגילה יש 122 כ"ס ולCW יש 126 כ"ס (הכי חזקה במשפחטומטיות 1.6) היא המכונית השניה הכי חלשה בקטגורייה אחריי הפוקוס! היא בקושי סוחבת!

אולי אתה מדבר על המנוע 2.0? (שזה לא ממש הוגן להשוות אותו).

135 אלף ק"מ הלך מנוע? מה עבר על הרכב? :| ראיתי רכבים כאלו שמגרדים כבר את ה200 אלף ק"מ, ואין להם שום בעיות למעט טיפולים.

פורסם

היי שרון,

מדובר על רכב טוב מאד, אמין יחסית ומאובזר ברמה גבוהה יחסית למכוניות ליסינג.

צריכת הדלק שלו סבירה (לא "מצטיין" אבל לא גרוע כמו מכוניות יונדאי מהדגמים הישנים יותר), תא הנוסעים שלו נעים. ההגה לעיתים "רך" מדי אך בגדול – מצוין.

אם תא המטען חשוב לך (עגלות ילדים / מטלטלין שונים) – תבדוק את גרסת הסטיישן (CW) של הרכב.

כל טוב,:wink:

גיל מאוויס

שלום חברים רציתי לדעת בגדול איך יונדאי i30 כרכב משפחתי?

מה המחלות שיש לרכב ?

פורסם

היום חבר לעבודה החזיר אחרי שלש שנים I30 עם 95K ק"מ. הרכב היה מצויין ללא אף תקלה במהלך התקופה.

ברשותי I30 C' למעלה משנה ואני בנסיעה מעורבת ובמדידה מדוייקת יושהב תמיד על צריכת דלק של 1:11 ולפעמים 1:11.5 שזה סביר בהחלט. ה CW שימושית מאד ומרווחת. הרכב יחסית זריז ומהווה הפתעה לטובה לאחד שלא היו לו הרבה ציפיות מיונדאי. הגימור מוצק ואין רעשים מיותרים

• תוכן חדש...