Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רמזור תקולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אבקש סיוע האם מישהו עבר מקרה דומה ומה עשה . מדובר ברכב חברה .

היום נסעתי בירושליים , היה גשם הזוי .

עצרתי בפשטות ללא חריקה או בלימה חזקה ברמזור.

אחרי שכבר הרכב עומד !!! אני מבחין בהבזקים בלתי פוסקים , ראיתי במראה שמדובר במצלמת הרמזור מאחורי .

היה מצחיק הדבר ,שספרתי יותר מ8 הבזקים בלתי פוסקים , עד שכמעט יכולתי לצאת ולהצטלם מחוץ לאוטו.

ראיתי שבשונה ממצלמות אחרות , הטריגר של המצלמה בכביש ממש צמוד לפס הלבן , והגלגלים הקדמיים של האוטו ,

שעדיין היו על הפס הלבן , כנראה הפעילו את המצלמה.

הקב"ט של החברה טוען , כי בצילומים צריך לראות רכב נכנס לתוך הצומת וממשיך בנסיעה כאשר האור אדום .

אלא שבמקרה שלי הייתי בעצירה ממש מוחלטת , ואם אכן יש 8 צילומים , יראו שלא נסעתי .

האם למישהו יש נסיון במצב כזה ?

האם מצלמה יכולה להיות תקולה?

פורסם

האם מצלמה יכולה להיות תקולה? כן.

מה לעשות? ובכן, לדעתי הבלתי מקצועית, כשהמשטרה תקבל את התמונות יראו שלמעשה לא ביצעת שום עבירה (שכן לדבריך לא נכנסת לצומת).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המצלמה מצלמת את כל הצומת, כולל את הרמזור.

ברגע שהצילומים יגיעו לפיתוח, הם יראו כי הרכב שלך נמצא במצב של עצירה באותו המקום, ובנוסף את הרמזור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בלי קשר לתקלה שלכאורה קרתה, קורה לפעמים שרכב עוצר ברמזור אדום ועדיין מפעיל את המצלמה.

המשטרה אמורה להפעיל שיקול דעת באשר להפקת דו"ח מצילום שכזה.

אני לא יודע אם מפיקים דו"ח אם עצרת כמה ס"מ אחרי הקו; אולי משפטנים מהתחום יוכלו לענות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...